Poslanik SNS Miloš Banđur: Rezultat referenduma u velikim gradovima pokazao nezadovoljstvo dela naših glasača lokalnim vlastima

Ostavite komentar


  1. Odgovornost za rezultate referenduma u Beogradu pada na teret Ane Brnabić,kordinatora SNS za glavni grad.Histerija koja ju je uhvatila je samo paravan da je neko ne prozove za debakl.O svemu priča,sve napada,samo o svojoj odgovornosti ne progovara.Ona je odličan kadar za nastupajuće izbore.U Novom Sadu odgovornost za neuspeh referenduma nosi Vučevič,u Nišu Sotirovski i tako redom,dobar preizborni start.

  2. Očigledno je da je u urbalnim zajednicama preovladalo NE u odnosu na ruralnu sredinu. Kako je onda moguć rezultat 60 : 40

  3. Još jedno klasično SNS spinovanje, ništa novo. Oni koji su glasali protiv promena na referendumu glasali su protiv celokupne korumpirane i prevarantske vlasti, ne samo njihovih lokalnih pipaka. Ovo je klasična „sanacija štete“ u vidu posipanja pepelom.

  4. Šta li će sve do izbora napraviti ovi u Šapcu,koliko će SNS-u dati autogolova?U Šapcu,odnosno Majuru glasao čovek koji je u Rusiji,a o glasanju po kućama rekso je sve Saša Radulović.

  5. Nešto se ne sećam da je ovaj poslanik ikada diskutovao o nečemu. Ne znam zašto je uopšte bitno njegovo mišljenje o bilo čemu. Da li se sprema za preletanje kada se distancira od SNS-a?

  6. Rezultat referenduma ne leži u nezadovoljstvu građana (glasača) lokalnom, ili, republičkom vlašću, već u nezadovoljstvu prema sudstvu, jer i do sada je sudstvo bilo država u državi > iako je bilo pod kapom države, a ovako, radiće isključivo po svom ćefu, i ko da više ! Biće – kao što smo videli u Australiji > Premijer jedno, ministar drugo, a sudije treće !

  7. Da je vama stalo do Ustava vi biste ga poštovali do sada. Ovo je kuknjava za gubljenjem vlasti koju nazirete. Ne za referendumom i jadnim Ustavom koga ste do sada uvaljali u blato pa se tek sada setili? Pošto je narod uvideo da ne poštujete ništa, da za vas važi samo ustav vaše sekte pokazao vam je šta misli o vama a ne o Ustavu. Vašu mafiju, kriminalce i batinaše koje šaljete na narod kad se pobuni moraćete da povedete sa sobom kad vas najurimo sa vlasti. Sve što ste radili bili su pucnji u sopstvenu nogu, što niste shvatili dok ste se bahatili. Narod vam je pokazao a tek će vam pokazati u Aprilu.

  8. Vučić je izgubio kontrolu na lokalu.Svako mesto ima svog lokalnog šerifa,čija je zadnja za sva pitanja.Svi ostali samo figuriraju. Takvi ljudi su slabo obrazovani i sa niskim intelektom.Ali je zato partijska knjižica zamena za doktorat.Moć, lični interes i brzo bogaćenje….

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.