Izglasavanjem zaključka o Izveštaju EK završeno jesenje zasedanje Skupštine Srbije

Ostavite komentar


  1. „Predsednik Skupštine Ivica Dačić je, zatvarajući sednicu, rekao da je za nešto više od dva meseca bilo 26 dana zasedanja, usvojeno je 50 zakona, od kojih samo tri po hitnom postupku, kao i 55 raznih akata.“
    Osim toga, Dragan Đilas je ispljuvan 276.437 puta (tu je uračunat i brat mu Gojko) i ispevano je 504.792 hvalospeva Aleksandru Vučiću.

  2. Nista novo u Skupstini Srbije(srpskoj Skupstini).Ogovaraju se ljudi koji nisu prisutni.Pod patriotizmom se podrazumeva hvalospevi(poltronstvo) prema Vucicu.Cak kazu-“Da neko voli Srbiju,nebi bio ljubomoran na njene ekonomske uspehe?!“Prebrzo idemo napred iako smo odavno u zlatnom dobu,da moramo da usporimo nebi li to region mogao da prati.Srecom-poslanici su primili k’znanju zakljucke evropske komisije.No,ne znaju sta ce sa njima.Da li su svesni da sutra moraju razgovarati i sa Djilasom jer ima stranku?Mozda misle da ce njihov Nejaki Uros i to da sredi.Pokusao je da izbaci iz igre evropskog modelatora pregovora izmedju pozicije i opozicije.Vucic je umislio da je najveci evropski drzavnik.Em ima najmanji pad ekonomije u EU-ji i mnogo sire em ima Trampovo penkalo……rijaliti se nastavlja(po Dacicu)u januaru…..!

Ostavite komentar


Politika

Sotirovski tražila da joj se isplati neiskorišćeni odmor i biće joj isplaćen: Opozicija njen potez naziva bahatim 8

Sotirovski tražila da joj se isplati neiskorišćeni odmor i biće joj isplaćen: Opozicija njen potez naziva bahatim

Bivša gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski 12. avgusta podnela je zahtev za naknadu štete zbog neiskorišćenog godišnjeg odmora. Odbor za administrativna pitanja odlučio je da joj se u skladu sa zakonom odmor isplati. Odbor je doneo i rešenje o naknadi plate u trajanju od tri meseca bivšoj zamenici gradonačelnice Dušici Davidović kojoj, kao i svakom funkcioneru, prema Zakonu o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave to sleduje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.