Poslanik u Bundestagu: Vučić neće rizikovati saradnju sa EU, okrenuće leđa Rusiji

Ostavite komentar


  1. Bolje je i jednim i drugima da se raspitaju kakav je nadimak imao u mladosti …

  2. Pa vi sad bolje znate od samog predsednika šta mu je u glavi. Čovek je bilion puta rekao da nije i neće biti protiv Rusije, ali da idemo ka EU. Ali, pametnom jednom dosta reći.

  3. Jožo, znamo da vama promena vere, čak i nacije ide najbolje, kao gaće kad menjate. Ovde svaki Srbin zna da će mu neki Apis ili Princip presuditi nakon takve odkuke

  4. Redakcija Danasa redovno donosi izjave nekih za Srbiju pa i za EU marginalnih ličnosti (recimo Violeta fon Kramon…ko je ona?), pa tako i ovaj Juratović, gde ih samo nalazite! Sve to što je do danas uložila EU u Srbiju nije ni 10% onoga što su dužni za razaranje privrede ne samo ’99, već od ’90-tih godina do danas i da se ne zaboravi da je većina nemačkih kompanija došla u Srbiju zbog ekstra profita jer im je bilo isplativije da proizvode u Srbiji nego u Kini ili u Rusiji. Neće te kompanije izaći iz Srbije dok god su im troškovi proizvodnje ovako isplativi, a to znači jeftiniji gas, struja, radna snaga… Prema tome prihvatanje uvođenja sankcija Rusiji ne dolazi u obzir, jer nije samo cena energenata argument koliko je i podrška u SB. Ne treba zaboraviti da je i potpisivanje SSP-a bilo pogubno i još je za našu poljoprivredu, jer u EU ide samo što EU od nas kupuje jeftino i kvalitetno, ali nam zato „uvaljuje“ recimo svinjsko meso koje udavi naše svinjogojstvo i da ne nabrajam dalje! Prema tome nikakve sankcije Rusiji ne dolaze u obzir! A naš ulazak u EU je „golub na grani…“, ajde da se mi držimo „vrapca u ruci…“dok god možemo, a to da ćemo dobiti „šargarepu od EU“, ne lipši magare do zelene grane!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.