Posle dva dana ćutanja Brnabić negira „slučaj Male Krsne“: Zar mislite da smo toliko nesposobni da pokrademo izbore

Ostavite komentar


  1. Ne mislimo da ste nesposobni da pokradete izbore, nego ste bahati. Umislili ste da ce vam sve proci, kao i do sada.

  2. Niste nesposobni,tu ste majstori,nesposobni ste da sakrijete.I bezobrazni nevidjeno jer sve negirate iako imamo sve dokaze,sliku,ton..

  3. To su glasaci koji su trebali da se prijave za 17.12 ali je tek sada stigao voz…

  4. Ova osoba je toliko bezobrazna, da to vise nije normalno. A predsednik je toliko namerno natura, da je to vec ozbiljna dijagnoza.

  5. MOLIMO gradsku vlast da odustane od predaje poteza 700 garaze GSP – a ZEmun privatnicima kako nebi imali isti pakao kao sugradjani Sremcice . Sta radi sindikat GSP – A ????????Radnici vam ostaju bez radnih mesta . MOLIM VAS

  6. Pa kad su spsobni sto ih malo ne nauce da uverljivije lazu nego bas ih briga oni se posle rastrce po medijima i sve svale na Djilasa i Solaka i jos predsednik onako strgo ko bajagi im pripreti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.