Posle flajera „Lažni general sa putovnicom“, Ponoš i opozicija ponovo meta napada na Tviteru

Ostavite komentar


  1. Sramota je da se opozicija i njeni lideri stalno napadaju na ovakav način. To nije način na koji se vodi politička borba.

  2. Vlast treba da se fokusira na rešavanje problema u državi, a ne na napade i blaćenje opozicije.

  3. Tivter tome i služi, a Ponoš i njegovi botovi kao ne napadaju vlast svakodnevno.

  4. Čuj na meti napada? Pa nije se Ponošu pretilo smrću nego se govorilo protiv njega u lošem političkom konskekstu, to je sasvim normalno za tviter.

  5. Da se ne pravimo naivni, twitter je takav, zapravo ovo je prilično „meko“, kako se tamo piše, da bi bila vest

  6. Nemam drustvene mreze i mnogo mi je lepo bez tog mulja a da imam,napisao bih da vise verujem Ponosu makar je i Hrvat a znamo da nije nego sinu Fahri Musliua koji se zbog nekog razloga preziva Vucic

  7. Da li je moguce da ni kod vas ne mozemo procitati normalne vesti bez komentara SNS botova? Nase komentare ne pustate a njihove da.

  8. Bogami,rejting gospodina Ponoša i njegovog pokreta Srce sigurno ide jako brzo uzlaznom putanjom kada ga ovoliko napadaju a da je on vanparlamentarna ličnost kso i njegov pokret a uskoro stranka.Ima ko o tome vodi računa jer SNS radi istraživanja javnog mnjenja na dnevnom nivou ako ne i češće.Ilak ih kod ponoša nešto žulja jer je počeo da privlači i birače SNS-a.

  9. Pa svi koji su rodjeni tamo imaju putovnice. To je njihovo pravo
    Koliko li ih je u vladajućoj stranci, a glume patriote? Da je svaki drugi pre Oluje ostao i branio Krajinu, a ne bežao u Beograd Krajna bi opstala. Danas oni govore o poštenju. Sram Vas bilo.
    Za razliku od Vas iako sam rodjen u Srbiji, kao vojnik JNA bio sam tamo 10 meseci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.