Posle Preševa i na zgradi opštine Bujanovac podignuta zastava Albanije

Ostavite komentar


  1. Zasto ne dati i Albancima po 100 evra pred izbore? Da ne kace zastave vise…Mislim stvarno nema smisla…Policija? Vojska? BIA? Neko? Neka reakcija na ovo?

  2. Tako su jos 70-ih praznovali albansku zastavu na KiM a sada srbi nemogu da isticu srpsku zastavu. Ocigledno, sa ovakvom vladajucom sektom zastita srba „dobro“ napreduje samo na TV, A JOS BOLJE ZASTITA NJIHOVIH DZEPOVA

  3. Da prestanu da silom provociraju nikakva albanija ne postoji u tudjoj zemlji niti ce biti niticese dozvoliti i da treba da se postuje medjunarodnog prava i rezolucijom 1244 SBUN sto nemaju pravo kosovo za nista kosovo je zemlja srbije uz prava UN dosta je bilo silnih provokacija zla i raznih lazi jer ih na gomili imaju da se ta zastava albanije sa tudje zemlje skloni to je silnog provokacija u tudjoj zemlji nemate nikakvog prava da silom sami sebi daju za nikakvih prava to je namerna provokacija dosta je bilo to pravo niko nemaju u tudjoj zemlji i da silom rade i zele sta god zeli to je zlocin jasno se to i vidi kao i lazi 11 sramnih godina sto nikakvog prava nemaju da jeste pravo srbije da svega tuzi i svega tih lazi i raznih zlocina silnih provokacija i raznih izazivanja svakog silnog incidenata za lazi 11 godina jer ih na gomili imaju dosta je bilo jer to pravo niko nemaju to je zlocin u svemu Sto svi mozemo da vidimo jeste pravo srbije da brani svoj svojih prava zemlju i svoj narod jer se silom cini zla i nepravda svega zlo prekrsenog nezakonito zla illegalno dosta je bilo to pravo nemaju da i tada je bilo zlom i nepravdom bez nikakvog prava niti su imali razloga da nemaju to pravo niti danas to je zlocin sto se vise nemoze dozvoliti Kosovo je zemlja srbije !!!

  4. Može samo ako je uz srpsku zastavu. U suprotonom će biti skinute. Ako ne onda je to jako loš znak ove vlasti koja bi ovako nešto dozvolila.

  5. Pa sta ima veze. Na severu Kosova stoje Srpske zastave na svakom koraku svih dana u godini. Ako albanci dignu zastavu u opstini gde su vecina za dan zastave, nema tu nikakvih problema

  6. Ako policija ovo nevidi ili vidi i ćuti ok neka je tako,sada treba zandomerija da pohapsi to sve i stavi u zatvor pa da vidimo drugi put dal ce to tako biti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.