Hil obavestio Vučića da će Prištini biti odobrena kupovina raketa „džavelin“: Posle ruskog, predsednik Srbije na sastanku sa američkim ambasadorom

Ostavite komentar


  1. Nažalost sastaje se sa sponzorom terorista sa Kosova Sa starim pripadnikom CIASa čovekom koji je sve učinio fa naudi Srpskom narodu Sa starim fašistom i mrziteljom svega Srpskog

  2. Kad nestrpljivo čekaš da neko najavi sankcije zbog umišljene krađe izbora, a dobiješ ovo zaklinjanje na dalju saradnju.

  3. Izrazio zaljenje i nastavio pricu o nastavku saradnje —- ? Sve vise verujem da ovi koji pricaju da ce izdati i priznati Kosovu su u pravu.

  4. Pa to su pravi prijatelji, eto Draške mogao bi da napišeš koju povodom ove vesti….

  5. Razocaran, a mozda da je bilo manje raporta Bocan Harcenku te odluke Amerike ne bi ni bilo. Pa sta ti mislis Amerika je sisala vesla ?

  6. Ništa novo. Oni su ih i stvorili i oteli nam Kosovo a njima dali (zajedno sa Englezima i Nemcima). Pajser demokratija na kaubojski način.

  7. SAD decenijama destabilisu region i njihovo ponasanje i mesanje je maligno. Rusi su male bebe u odnosu na njih. Naoruzavanje Albanaca na Kosovu i stvaranje vojske je DIREKTNO krsenje medjunarodnog prava i sporazuma – jedina vojska koja ima pravo da bude na Kosovu je KFOR. naoruzavanje Albanaca ce sasvim sigurno dovesti do novog sukoba i za to ce odgovorni biti SAD, V. britanija i Nemacka i njihova moronska politika. Uostalom, da li neko zna za neku americku spoljnopoliticku intervenciju koja nakon njihove intervencije nije pogorsana i nije bila povod za novi sukob?

  8. @Petar Maljevic 11. januar 2024. u 14.47

    Tačno tako, imenjače, on zaista misli da može stalno i sa svima da se poigrava, on je potpuno neodgovorno lice na jednom odgovornom i Ustavom jasno određenom položaju, na kome je – protivustavno – uzgrabio svu moć i nadležnosti ali nizašta neće da odgovara, vidi naprimer izbore u Zvečanu.

    Takvi mogu kao predsednik opštine da se tolerišu, ali šteta koju on čini još od svojih radikalskih dana 90ih je katastrofalna.
    On sada „spasava Kosovo“ a spasavao ga je i 1998 kada je postao Miloševićev ministar za dezinformacije…

  9. Ja bih, posle ovakve vesti, odmah otišao kod Bocan-Harčenka i tražio hitnu isporuku Hrizantema, Metisa-M i Korneta-M… (ono ‘M’ je od modifikovan/modernizovan…).

  10. Pristina ne kupuje oruzje, nego Kosovske vlasti sa drzavnog budjeta. Pristina(Opstina) kupuje stvari za opstinu i grad.

  11. Koja teska pljuska Vucicu, pa nakon pokusaja oruzanog upada na sjever Kosova ovo mu dode kao so na ranu. Nevjerojatna glupa i providna politika.

  12. А шта ће друго издајник него да аминује! То су твоји пријатељи како их називаш! А саобраћајне таблице? Леже Срби у казаматима на Космету које си ти сам у ћелије убацио! Судиће ти се једнога дана за велеиздају

  13. Naš predsednik je običan budalaš, koga podržava dovoljan broj isto takvih budalaša, pa mu je Hil objasnio kako stvari u realnom životu stoje. Moraće da se vrati kod gospodina Harčenka, zvanog KGB, po dodatne instrukcije. Nakon toga će sav veseo i rodoljubljem nadahnut otvoriti nešto pa makar to bila flaša dobrog vina. Nazdravlja predsedniče!

  14. Zanimljivo… I to baš posle „nečije“ izjave da smo „tenkovska velesila“…

  15. E moj Vučiću, šta ćeš sada da radiš? Najbolje ti je da daš ostavku jer je politika koju vodiš katastrofalna!

  16. Pa uvijek postoji rješenje. U ovom slučaju to je HJ-12 „Red Arrow“. Čisto radi balansa.

  17. @Tony To manje boli, ako kupuje „Priština“. Ovako, kad to Amerikanci prodaju Kosovu, zvuči mnogo ozbiljnije. Elem, tablice se više ne spominju. Nema predaje 3X hahahahahaha !

  18. Kakva namestaljke, posle izjave tenkovska sila koja je isla u korist albanaca, ameri im daju javelin koji dogovori. Oba unistetiljs srbije.

  19. Pa sta si mislio jablane, da ce Hil da ti oprosti sastanak sa Harcenkom ? Evo ti prst u oko ili da ne pominjem nekod drugo mesto da ne bih uznemirio administratore.

  20. Cemu UN? To treba da se raspusti jer niti ko postuje potpisano , niti oni imaju ingerencije bilo gde!

  21. Sta ce mučenik nego da pogne glavu i slini.Ucenjen raznim aferama od kradje izbora do Cvijana,Ivanovića,Jovanjice,Eps-a,Sava male,Banjske,vidi da mu je dodao kraj.Casno bi bilo da podnese ostavku.

  22. Po ovom ovako koncipiranom clanku ispada da je Amerika dozvolila kupovinu raketa, jer je Vucic bio u Ruskom domu. (?) Tadic nije bio u Ruskom domu, pa su dozvolili proglasenje drzave Kosovo. Zivkovic, koji takodje nije bio u tom Domu, je predao finkciju damo desetak dana pre pogroma na KiM, a koji je dogovoren sa Amerima. Djindjic svakako nije bio u pomenutom Domu, pa su Ameri podrzali gradjenje drzave Kosovo…
    Zasto onda Danas stavlja u korelaciju ova dva dogadjaja? Pa zato sto je onda, u ovakvoj postavci, Vucic krivac, a ne Amerika. Trebalo je saopstiti vest o raketama, ali da za to ne bude kriv Vasington, nego Srpska vlast.

  23. Posle ove izjave hila(ne zaslužuje veliko slovo)poništiti sve potpisane sporazume i vratiti se u UN,na 1244 i tamo raspravljati,ako ne prihvati onda objaviti okupaciju teritorije KiM.Ali naša vlast zajedno sa ovom opozicijom to neće da uradi iz koristoljublja i ličnih interesa.

  24. @Slavonac

    “Mrzitelj svega srpskog” je svako ko nas poznaje. Mi sami smo najveći mrzitelji svega sto je nekad bilo srpsko i valjalo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.