Posle Tepić flajeri uvredljive sadržine i na račun Aleksića i Jovanovića 1Foto: N1

„Flajeri uvredljive sadržine, prepuni laži i mržnje sa fotografijom Marinike Tepić preplavili su Novi Sad“, saopštila je ranije Stranka slobode i pravde. Slični flajeri, ovog puta protiv predsednika Narodnog pokreta Srbije Miroslava Aleksića i Miloša Jovanovića iz Novog DSS-a osvanuli su i u Beogradu, prenosi N1.

SSP je nedavno objavila fotografiju Marinike Tepić sa uvredljivim sadržajem, a smatraju da, iako to nije navedeno, iza svega stoji „SNS i vlast“.

Kako se navodi u saopštenju, SSP ocenjuje da SNS karakteriše „nasilje prema neistomišljenicima, političkim protivnicima, medijima“, prema svakome ko „ne prihvata da mu život uređuju naprednjački komesari“.

„Serijal Zlikovci po ugovoru“ – tako su naslovljeni flajeri koji ovih dana nepoznate osobe ostavljaju ispod brisača automobila i na drugim mestima.

U SSP su povodom uvreda upućenih Mariniki Tepić na tim flajerima ocenjuju da SNS-u „nisu dovoljne laži koje izgovara Aleksandar Vučić“, nego se „štampaju i flajeri sa istim porukama koje ponavljaju svi njegovi ‘megafoni’“.

SSP dodaje da se sve to radi sa porukom na kraju koja glasi „nastaviće se“.

„Znamo da hoće, jer ne može se iz radikalske kože. Jednom Šešelj – uvek Šešelj“, navela je SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari