Posle Tepić flajeri uvredljive sadržine i na račun Aleksića i Jovanovića

Ostavite komentar


  1. Prvo: Aleksić nije ponavljač.
    Drugo: Kad nam je sa najboljim studentom Pravnog fakulteta u Beogradu ovako, onda treba dati priliku ponavljačima, sigurno je da gore neće biti.

  2. Vec se stampaju flajeri uvredljive sadrzine prema opozicionim liderima, mediiji objavljuju video spot sa bestijalnim uvredama opoziciji. Da li su to regularni uslovi za izlazak na izbire ?= Da li EU posmatraci imaju infarmaciju o tome. Da li imaju informaciju o nacnom donosenju zakona o elektronskim medijima ? Moje misljenje je , da ako kompletna opozicija ima zrno gorusicino casti, ljudske i politicke, treba da otkaze ucesce u takvim uslovima. Ukoliko pristanu onda pokazuju da im je stalo do sitnine koju ce im ponuditi aktuelne vlasti uz tonu pjuvacke na licu.

  3. Zoran Eric
    18. oktobra 2023. u 11.40
    „Vec se stampaju flajeri uvredljive sadrzine prema opozicionim liderima, mediiji objavljuju video spot sa bestijalnim uvredama opoziciji. Da li su to regularni uslovi za izlazak na izbire“

    A u Americi protiv najjačeg opozicionog kandidata podneli 25 prijava, ne izlazi iz sudnica, ne skidaju ga iz trač rubrika 6 godina, šta mu sve ne rade – pa opet ne kuka. Zato će i da pobedi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.