Šta je sve Vučić pogrešio u računici: Postizborna analiza

Ostavite komentar


  1. Od kako je vucic na vlasti procenat izlaznosti vise ne postoji ili se ne objavljuje. Prvo dva sasta pred zatvaranje izlaznost se vise ne objavljuje, drugo ako su procenti ti koji oslikavaju tacnost rezultata zasto ih rik nigde ne prikazuje?

  2. Man’te me dubokoumnih analiza. Vucic se spremio, i dobio izbore. Kradjom, kalkulacijom, silom…
    Dok vi pal@mydi€ po medijima prebirajuci sto je vec 100X prebrano,on nas bije na „seljacku“ foru.
    I dobija.
    Pozabavite sa malo kakvi smo mi, kao narod, sta nama fali? Kako da promenimo?
    Hvala admine, sto si bar procitai.
    Sretni praznici.

  3. A sta je tacno pogresno procenio? Upravo je radio godinu dana na tome da se procene ne obistine.

  4. Imaju I u vidu da je kriminalac vodja sns bande uhvacena u kradji preko 400.000 glasova na svim nivoima, on mora biti procesuiran tj. Uhapsen sa svojim baditima Koji su mu ne samo pomagali u izbornoj kradji 2023.god. Vec I pljacki naroda Srbije preko deset godina

  5. Na snimku se jasno čuje da navodi _planove_ (‘nekih’) stranaca(?). Ako obratimo pažnju na ‘prozapadnu’ štampu, videćemo da je zastupljenost ‘desnice’ u jednom vremenskom periodu uistinu bila visoka.

  6. A jel nepoštovanje sopstvenog zakona i maltretiranje radnika u Srbiji bez prava i zakona uticaj spoljnih sila???

  7. Najveći gubitnik ovih izbora je Dačić, koji će ovakvim načinom rada SPS spustiti ispod cenzusa, što i zaslužuju.

  8. Sad ce njegovi botovi da ga velicaju. Stari ljudi su mislili da se glasa za predsednika. U Beogradu i nisu odneli bas toliku pobedu. Da ne govorim o besmislici uvodjenja vojnog roka.

  9. Mislim da bi neke ličnosti trebale da pređu u nevladin sektor a stranke i politiku prepuste mladim, još nekompromitivanim, ljudima. Narod je ponovio svoje. Nema poverenja u njih i tačka. Neki su podneli ostavke, trebalo bi da ih ostali slede.

  10. Kakva besmislena i bespotrebna smaračina od texta. Svaka čast onima koji su ga pročitali do kraja.

  11. Izvršena je izborna krađa, nezabeležena u Evropi!
    Gde je Vučićevo „pismo celom svetu“ o umešanosti jedne države u izborni proces u Srbiji? Predsednik „uvek“ održi obećanje.

  12. Kako stoji sa analizom izbora u Severnoj Koreji? Hoćete li analizirati skijaške skokove u Eritreji? Da li se pristajanjem na “ normalnost “ , postaje saučesnik?

  13. Gladan narod ce ti doci glave, a ne ova tvoja (BIA) opozicija. Svi ste vi jedna uigrana ekipa. Poruka za mlade idite iz zemlje sto pre i bilo gde.

  14. Zašto se ne objavi vest o zlostavljanju i prebijanju Sandulovica od strane BIA na nijednom srpskom portalu, ukljucujuci novine Danas?

  15. Pogrešio je u svemu pitam ga zasto je svima dao pomoc a čistačica u školama nista sramota predsedniče dali znate kolika nam je plata zapitajte se malo da li je to ravnopravno

  16. Ma sami kukate to ne pomaze on sto ima u cipelama vi nemate u glavama cao do 2027 naplakace te se do tada

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.