"Postupak pokrenut nakon što sam napustio DS"

Marko Bastać reagovao nakon saopštenja DS da je protiv njega pokrenut postupak

Ostavite komentar


  1. Smesni ste! Covek zeli da vas napusti ,a vi bi da mu napakujete ! Zalosno je na sta ste spali!

  2. Sta ce Bastac je to uradio sto su koristili i ostali clanovi DS-a, oni su za to najcesce koristili drzavnu umesto partijske kase. Izgleda da se potvrdjhuje ona praksa da led puca gde je najtanji.

  3. DS ce biti stranka casnih ljudi i cistih racuna? A kako da se "isciste" od onoga sto su do sada radili?

  4. Sujeta pojedinih u DS-u je proradila po odlasku Marka iz stranke pa ga napadaju i hoće da unište kredibilitet!

  5. Ako su menice izdavane bez pokrića, Bastać to nije mogao raditi bez znanja nadređenih u DS. Dakle, ko je još znao u DS za ove malverzacije tj. ko ih je odobrio?

  6. DS sece poslednju granu na kojoj sedi u Beogradu! Umesto da su ponosni na nekoga ko je jedini odbranio opstinu, oni pokrecu postupak. Potpuno kratkovido!
    Nama gradjanima je dosta "visoke politike", setali smo, tukli su nas, lupali smo u serpe i sada, posle svega mozemo samo da se pitamo gde smo dospeli. Da ne kazem "dzabe smo krecili".
    arko Bastac i njegova ekipa su pokazali pragmatizam, sinergiju svih kojima je barem malo na srcu nas Stari grad, dali su nam konkretne rezultate i malo nade.
    Zato dalje prste od naseg Starog grada, necemo vise glasati za nekoga samo zato sto se zove DS ili sto kaze da je opozicija. Ovi ili oni na vlasti, isti ste, osiromasiki ste narod i nase zivote, zato znamo da cenimo sve male, a konkretne stvari koje je Marko Bastac i njegov tim pokrenuo.

  7. Voleo bih da mi neko objasni kako stranka čiji je račun u blokadi može da obavlja novčane transakcije? Zar to nije protivzakonito?

  8. "Predsednik stranke Dragan Šutanovac rekao je da će se ispitati sve finansijske malverzacije i poručio da će DS biti stranka čistih računa i časnih ljudi." – počnite od sebe.

  9. Sta se desava sa ovim demokratama? Zar nemaju ni malo mozga pa da su bar sacekali pa optuzili Bastaca. Providni su.

  10. Sta ce Bastac je to uradio sto su koristili i ostali clanovi DS-a, oni su za to najcesce koristili drzavnu umesto partijske kase. Izgleda da se potvrdjhuje ona praksa da led puca gde je najtanji.Jos je zalosnija njihova odluka da sada pokrecu postupak kada ih je Bastac napustio.

  11. Eto gde nas vodi DS, ovaj pobeze cim su ga malo pritegli aaa verovatno i jeste manipulisao sa tim menicama, bojim se da je svaki predstavnik iz vrha DS korumpiran aaa na ovom su se slomila koplja odnosno on je samo zrtveno jagnje skojim DS zeli da bar malkice se pokaze kao zagovornik pravih vrednosti.

  12. Predvidiv scenario DS-a. U nedostatku pametnijeg ovo je njima logican potez. Mozda bi malo pomoglo da stave prst na celo i revidiraju svoja stanovista i principe. Al da stavis prst na celo treba prvo da imas glavu na kojoj je logicno to celo.

  13. Svi beže iz DS-a, a oni na sve načine pokušavaju da zadrže svoje članstvo, ali im ne ide.

  14. Ko brakorazvodna parnica, sve divno i krasno, a kad dođe do razlaza, prljav veš u javnost.

  15. Ima Kena da konsoliduje DS tako, da do sledećih izbora neće da im ostane ni jedan jedini odbor u životu.

  16. Preposteni Marko,veliki borac za demokratiju i postenu inteligenciju.Valjalo bi ga kanonizovati.

  17. Greska DSa je sto se odmah posle aprilskih izbora nisu distancirali od Bastaca. Lista koju on predvodi nije njegova prcija i da je on sam izasao na izbore ne bi dobio vise glasova nego samo od familije koju je zaposlio. On je taj polozaj dobio ispred DSa i zloupotrebio ga da bi napravio koaliciju sa SNS, SRS i svim ostalim kombi partijama, a okrenuo ledja sopstvenoj stranci i pravim opozicionim partijama.
    Ako je pri tome i izdavao menice bez pokrica, to je krivicno delo i nema veze sa politikom stranke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.