Potezi Prištine su nepredvidivi

Američke diplomate za Danas o porukama SAD kosovskim vlastima

Ostavite komentar


  1. Beograd neka pudti narod na kosovu da odluvi o svojoj sudbini.Netreba ih nepotrebno huskati,jer uzmite primer Vojvodinr gde zivi 26 nacija.A treba reci narodu Srbije otvoreno koliko dnevno,mesecno i godisnjr Srbiju kodta Kosovo.

  2. Kosovski političari imaju apsolutnu podršku američke administracije (ništa ne rade suprotno njihovim „savetima“) i zapadnih sila (opet vezano za Veliku Britaniju i SAD), odnosno NATO saveza. Sve izjave koje liče na nekakav ukor Prištini su igrokazi za javnost. Sa druge strane Vučić pokušava da sakrije svoje poteze iza navodne svađe sa koalicionim partnerom, Haradinajem (nezaboravimo da je preko Srpske Liste, koja zastupa interese A. Vučića i SNS-a, a ne Srpskog naroda, Haradinaj na vlasti na Kosovu), istovremeno huškajući građane jedne na druge (jedni su apsolutno za njegovu politiku, koju niko ne zna šta je, a drugi su izdajnici i strani plaćenici i te druge treba pobiti ili bar prebiti)…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.