„Potpisivanjem francusko-nemačkog plana stvara se velika Albanija“: Održana tribina „Ne kapitulaciji! Ne ultimatumu!“ u Nišu

Ostavite komentar


  1. Održana tribina „Ne kapitulaciji! Ne ultimatumu!“ u Nišu

    Gde ste bili kad se potpisivala KAPITULACIJA u Kumanovu“ ?

  2. Dveri, Nove Demokratske stranke Srbije, Pokreta obnove Kraljevine Srbije i Zavetnici. Zasto nisu otisli u K.Mitrovicu,Gracanicu i tamo pravili miting kada se brinu za KiM.

  3. Nije važno što je ovaj skup bez veze , važno je da nerviraju vučića , a kad malo trgne vina izgubit će kompas…

  4. Bucko, da razmisljas ne bi tako nesto ove ni pitao. Pre 24 godine u vreme Kumanovskog sporazuma ovi nisu ni postojali tj. bili su deca, mnogo vise nego sto je danas neciji sin „dete“. Tata tog deteta se tada useljavao u stan od 2 ara, a tata nekog drugog sina je i tada i danas bio u vrhu vlasti. Da ti ne bi dugo razmisljao, odmah da ti kazem da su te tate Vucic i Dacic. Bucko, razmisljaj i dalje.

  5. Sudeti su bili predati Nemačkoj pa su posle II sv.rata vraćeni Čehoslovačkoj. Sa Kosovom će se desiti isto. Kosovo više znači Srbima nego što su Sudeti značili Čehoslovacima.

  6. Gari@
    I primena smrtne kazne.
    Sve po ZAKONU.
    Ministarka Pravde, Maja IZJAVI DA u SRBIJi I postoji.
    Krsenje Ustav i ustavnih ovlascenja se kažnjavaju po zakonu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.