Potpisom osuditi Vučićev „govor mržnje“

Akademik Dušan Teodorović pokrenuo potpisivanje peticije na internetu nakon teksta predsednika države "Elita i plebs"

Ostavite komentar


  1. Zahvalnost i čestitke pokretačima inicijative.

    U Srbiji je nametnuta diktature genetskog škarta i biološkog otpada.Zajahele su nas moralne, politicke, i ljudke nakaze i konvertiti! Neobrazovani,iskvareni,netalentovani, iskompleksirani i trajno frustrirani, čiji intelektrualni kapacitet ne dobacuje dalje od TV rijalitija.
    Naša izopačena svakodnevica i stotinu hiljada ljudi, koji odlaze iz zemlje,svedoče o tome.Malo je ostalo onih koji misle svojom glavom.Kako zadržati nadu u boljitak? Kako pored mase neznalica,nepismenih političkih prostitutki, krimosa,lažnih diploma, lažnih titula,lažnih karijera.Kako kad nam oni kroje sudbinu,a nemaju znanja da vode ni obični ulični kiosk.Normalnim ljudima su preostale samo dve solucije:ili da postanu blaženi idioti,ili da beže glavom bez obzira tamo gde greje sunce tudjeg neba, koje iako je tuđe , greje mnogo bolje nego ovo ovde.

    1. Moram vam reći da je narod ,škart ,biološkoi otpad, moralne , političke i ljudske nakaze, smenio na izborima 2012. godine sa nadom da im se to zlo više nikada ne povrati.

    2. Vučić danas rekao “Dobar dan“,molim da se odmah organizuje sakupljanje potpisa za govor mržnje.

      1. Sreća pa naš voljeni vođa ima likove poput tebe da ga brane. I to za vaučer za Grčku, sendvič i 40000 koje dobijaš iz mog džepa, a koje ne želim da ti dam

      2. Vucic i kad kaze „Dobar dan“ slaze. Nije dobar! Kako moze biti dobar dan u kome ce 100 000/365 = 274 necije dece napustiti zemlju svojih dedova i potraziti svoju sudbinu negde daleko? Nas danas ima manje nego juce a sutra ce nas biti jos manje. Sta je dobro u tome?

    3. I gde idu ti naši potpisi posle
      Cisto me zanima da ih ne falsifikuju za vreme glasanja na izborima jer ovi što kukaju mogu to da iskoriste

    4. Господо, изађите на изборе. Ту ћете и себи, и нама доказати коме народ верује. Ко је елита, а ко себе сматра елитом, врло је дискутабилно. Дакле проверите вољу гласача, докажите да вас народ сматра елитом.

      1. Znq se ko cini elitu drustva. Da je narod u staroj Grckoj, kolevki demokratije, glasao ko ce voditi zemlju anticka Grcka ne bi bila uspesna, vec su starci, skolvani sa iskustvom vodili drzavu, dakle elita. Kod Srba, postoji negativan odnos prema eliti od dolaska Turaka, tako da je tvoj komentar nasledje turskih osvajanja. Za vreme Nemanjica i u pred nemanjickom periodu vladala je tadasnja elita. Milos Obrenovic se isticao u ponizavanju elite, oceu je i Vuk Karadzic podrobno pisao posto je isti i njega ponizavao. Sada neuki, poluobrazovani, sa laznim diplomama, vredjaju modernu elitu koju cine visoko obrazovani, doktori nauka, akademici. Ucesce doktora nauka u Srbiji je oko 0,5% stanovnista a ukipan broj visoko obrazovanih oko 10% dok ima oko 10% nepismenih i 30 do 40 polupismenih (samo sa zavrsenom osnovnom skolom ili manje ili sa trigodisnjom srednjom ili nezavrsenom srednjom), dok je oko 40 do 50% sa zavrsenom srednjom. Dakle, ne moze se proveravati podrska eliti kada kod nas vazi „da komsiji crkne kravw“, a uostalom ni u jednoj zemlj se ne glasa zaili protiv elite. I Nemci kad su okupirali Srbiju, prvo su se okomili na elitu, obrazovane i uticajne ljude. To radi i Vucic.

  2. Ovo je ulicarski potpis i negradjansko ponasanje. Svasta od pokusaja da se srusi Vucic.

    1. Vas komentar doslovno kaze:“Belo je crno“. To je nelogicno. Ako je logika svojstvena ljudskim bicima sta ste Vi?

    2. Okica:Dok god Vučić ima ovoliku podršku građana,Đilas i njegova svita mu mogu pljunuti pod prozor.

      1. Pa i Hitler je imao ogromnu podršku, zato je krenuo da osvoji ceo svet. Ogromna podrška nije merilo kvaliteta već najčešće posledica obmane na koju niko nije apsolutno imun.

        1. Koja je definicija demokatije? Da te potsetim, vladavina većine. A to što ti predlažeš je diktatura. E titini izopačeni mozgovi…

          1. Upravo tako, vladavina vecine. Vucic vlada sa 23% podrske birackog tela sto je manje od 20% stanovnistva, dakle ni jedna petina.

      2. Podrska gradjana (ako je ima) ne menja cinjenicu da je Nebojsa Stefanovic iz Beograda falsifikovao diplomu osnovnih studija i plagirao doktorat. Da se nakon toga lazno predstavljao kao doktor nauka, da mu je otac izvozio oruzje a on ocu davao saglasnost, da mu je otac setao sa 300 000 e nepoznatog porekla i muljao sa hotelom, da se javljao kao Nebojsa iz Beograda falsifikujuci podrsku…

      3. Vucic nema podrsku gradjana, vec 23% birackog tela (gde su ubrojane i mrtve osobe). Dakle, negde oko 18% stanovnistva.

  3. Bruka za SzS jer je ovo njihovo maslo. ovo ne prolazi. Koga briga za takav vid potpisa. Vucic je nedodirljiv i vredan svog posla.

    1. Vucic vredit vashomu zdorovju. Jeste Vucic nedodirljiv taman koliko i neke druge supstance.

    2. Kubura:Iza Vučića stoje građani i dok je tako on slobodno može da nakrivi kapu.

      1. Koji gradjani? Ne znam ni jednog. Nekih 23% birackog tela i diktatorski gebelsovski mediji. Najgora vlast u istoriji Srbije.

  4. Поштовани господине Тодоровићу,као члан САНУ сигурно Вам је јасна чињеница да је у Српском друштву „говор мржње“ само последица узрока друштвене конфузије од 1989.године до 2019.године.Не постоји „елита“која није на буџету Републике Србије,укључујући и Вас.Не постоје слободне професије које својим радом и поштовањем у друштву могу представљати независну „елиту“која води и „вуче“ целокупно друштво напред.
    Српско друштво се налази као чардак ни на небу ни на земљи из разлога што још увек није раскрстило са комунистичким начелом, „сваком према потребама и сваком према заслугама“. Зато у Србији и не постоји друштвена независна „елита“ ,постоје привремени политички олигарси без контакта са стварношћу а сви остали грађани су постали „плебс“без довољно знања да почну самостално да мењају ствари око себе,да се организују,уједине и да се пробуде из комунистичког сна у коме „партија“ одлучује о свему и сваком.

      1. Образовање на филмовима Жељка Булаића вам је помогло да будете тако симпатично саркастични.

      2. Утицај филмова Вељка Булајића на Вас је оставио неизбрисив траг.

    1. Управо тако. Србији је неопходна катарза – осуда ТИТОИСТИЧКЕ ОКУПАЦИЈЕ, ТИТОИСТИЧКОГ Геноцида над Србима (званично 60.000 стрељаних и закланих) и ЛУСТРАЦИЈА титоиста/европеЈаца из свих институција.

      1. U ovoj konstataciji je srž problema. Mi smo samo svedoci geometrijske progresije negativne selekcije koja traje na svim nivoima od 1945. na ovamo.

  5. Gde se potpisuje peticija? Pomozite, ne želim da budem na začelju kolone!

    1. Ukucajte na googlu peticija Teodorovic. Onda je potrebno da u ponudjena polja upisete ime i prezime, grad i mejl. Nakon upitnika, postavljeno je pitanje da li ste saglasni da se Vase ime i prezime javno objavi. Kliknete na potpisujem, posaljete, dobijete na mejl obavestenje i potvrdite. To je to. Srecno nam bilo.

  6. Pa vas i boli zato što ste lažna elita. Elita pored bogatstva i obrazovanja treba da ima ii neke moralne vrednosti, a to se ne može reći za nekog ko je spreman da krade, kao što su to činili Đilaš i njegovi saradnici. Ima među potpisnicima i ljudi čije mišljenje jako cenim i ne želim da kažem da nisu u pravu povodom tog teksta, naročito jer ga nisam pročitao. Ali se zbog njihovog svrstavanja uz Đilasa zapitam kakve su i njihove morqlne vrednosti ili ipak nisu toliko pametni koliko mislim. Nije problem što su protiv Vučića, već što su uz ove lopove. A kakva su elita, ne zaboravite da tu spada i bivši predsednik vlade, neobrazovani i ne baš pametni Zoran Živković!

    1. Vas je Vučić-lažov ubedio da je Đilas lopov. Za Vučića imate mnogo dokaza da je lažov, a za Đilasa nema niti jedan. Razmislite o tome.

      1. Za razliku od vas, ja imam svoj mozak, ne treba niko da me ubeđuje. Za Đilasa sam mislio ds je lopov još pre nego je Vučić došao na vlast ili ga nazivao lopovom. O vašem intelektu dovoljno govori što mislite da političari kradu samo ako za to ima i dokaza. Oni sve to rade po zakonu, zato i žele vlast nazad, da bi opet doneli zakone koji im odgovaraju i da bi pritiscima sa pozicije moći obezbeđivali sebi poslove. Kada je Đilas tako sposoban, kako se baš pogodilo da je napravio jaku firmu dok je bio na vlasti?! Kako nije pre ili posle toga? Čak je bio svestan da i tako moćnu firmu neće moći da održi, već je prodao što pre, dok nije propao. Mnogo ste naivni. A da Vučić laže, slažem se da ima dokaza, kao što i svi političari lažu i za sve njih ima dokaza. Pa tako i dolaze na vlast, tako što narodu obećavaju med i mleko. Čakje Vučić tu i među objektivnijima. Dosta stvari je ispunio, samo što za većinu kasni po 2-3 godine. I ne, nisam njegov glasač, beli sam listić.

        1. Ne tako davno Djilas je imao tekst u ovim istim novinama a kao odgovor na optuzbe vlasti da se obogatio na racun naroda. U njemu je iznjeo cinjenice da njegova firma nije dobila niti jedan tender koji je raspisala drzava, cak nije ucestvovala u jednom. Takodje je pozvao vlast da dokaze tvrdnje, naravno svi iz vlasti cute. Ali prosjecan srpski birac je provukao mentalnu sliku kroz glavu da je Djilas lopov i to ostaje.

  7. Vi bi samo da bojkotujete i potpisujete neke gluposti. Kad ćete početi da radite konkretno za građane, a ne za svoje džepove?

  8. Guberebac ili zatvor za tzv. Predsednika pitanje je sad? Moram da priznam da imam dilemu.

  9. Govor protiv fašističkog srbofobnog govora mržnje proglasiti „govorom mržnje!? Očekivano…

  10. Bravo, podrska stopiranju Vucicevog primitivizma, mrznje i svakodnevnim manipulacijama preko kontrolisanih medija!

  11. Hoćete li da nam kažete gde je moguće poptisati tu Peticiju? Molim Vas objavite gde je to moguće uraditi.

  12. Živeo naš predsednik Vučić, doživotni, a svi vi što ste prema njemu opsednuti MRŽNJOM, možete da puknete od mržnje!!!!!

    1. Joj majko šta je tebi bitno
      Ja tebe ne mrzim.Ne mrzim ni av
      Vi ste za žaljenje i lecene
      Na žalost lekari iz Srbije leče po svetu a vaš leči pink i ostalo sranje od novina i tv
      Želim vam da nikada ne odete iz Srbije , da nikada ne spoznate kako je život lep kada imaš slobodu da misliš svojom glavom
      Želim da vam av bude predsednik večito , da večito živite i vi i on u ovoj SEPTIČKE JAMI

  13. Поштовани господине Теодоровићу,зар Ви као члан САНУ заиста не видите да не постоји дисконтинуитет између комунистичких партија до 1989.г.и сви партија у Србији до 2019.г.И даље се „лидери“бирају као „вође“који о своме одлучују и даље чланови партија немо ради својих интереса послушно испуњавају све жеље „лидера“удружени искључиво ради својих интереса и интереса олигарха који их финансирају.Зар петиција о доношењу Закона о пореклу имовине,не би била делотворнија ? Више није суштина ни у говору мржње већ је суштина да се толико Закона фундаменталних мора променити да би друштво продисало,а ко ће то учинити ? Политичке партије су једине које то требају да учине али партије у Србији немају програм,немају план,не виде колико тога треба да се уради.И позиција и опозиција имају циљ да дођу на власт али власти ради не ради стратегије развоја друштва са планом и програмом.
    Сутра да осване дан у коме неће постојати парламент, скупштина, влада,све би и даље остало исто зато што је Србија партијска држава у којој партија брине о свему,што је и „нормално“са обзиром да су сви лидери и опозиције и позиције били неко време чланови комунистичке партије Србије.Да ли ви заиста сматрате да постоји елита у друштву које није способно да спроведе закон о реституцији већ 30 година.Да ли сматрате да елита постоји без имовине или плебс треба да стекне имовину и постане политички олигарх који без имовине одлучује о свему..Суштина јесте да у Србији нема ни плебса ни елите ни патриција,постоје само „лидери“партија који говором мржње усмерене ка противничкој страни гледају да своју „лидерску“позицију ојачају.У српском друштву нема средње класе самим тим не постоји ни „елита“ постоје само политички олигарси,лидери без одговорности и визије а то свакако није елита.

      1. Сарказам без образложења све говори о Вама и Вашој љубави према Козарачком колу.

  14. Bilo bi lepo da se Teodorovic fokusira na njegovu struku, saobracaj i tu kritikuje vlast. Bavljenje politikom mu je kampanjski nekonzistentno. Samo pretrcava od jednog do drugog opozicionog bloka, izaziva podele i svadje i koristi vladavini korumpiranog SNS kriminalnog ganga.

  15. Ovo zaista postoje smešno. Pišete peticiju protiv govora mržnje koju vi isti širite.

  16. najsmešniji će biti profesori i akademici koji ovo ne potpišu. čovek ih direktno pljunuo u lice a oni i dalje ćute i trpe. kako posle toga izaći pred studente/javnost i zadržati respekt kod njih.

    1. Dobro pitanje!
      Odgovor: kao i uvek do sad….

    2. O ovome je Vučić upravo i pisao. Jedino je tačno i istina ono što vi i vaši istomišljenici kažete. Ostali članovi SANU, akademici, profesori, svi su oni glupi. Najumniji su Đilas, Obradović i Dušan Teodorović. Amin.

  17. Koji su to elementi Vucicevog govora, koji bi se mogli okarakterisati kao mrznja ?

  18. Danas sam upoznao dva mladića obučena u crnim odorama – adidas pantalone, odnosno trenerke, adidas crne patike, majce crne a mogu imati i aplikaciju neke šare koje mora imati agresivnu poruku. Naravno, nisu hteli da odgovre kojim se to poslom bave u bezbenosti. No, naivni kakvi mogu biti oni s kojima upravlja podivljali Uzvišeni Vučić, kada sam im rekao da imam unika karatistu koji bi želeo da radi za SNS, odgovrili su: „Onda će nas lako naći“. Dok vi spremate potpise za peticiju Vučić sprema ratnike za ubijanje.

  19. Вучић јесте непристојан, а какви су ови из опозиције, нпр Сергеј трифуновић? Колико мржње има у текстовима снежане Чонградин? Не очекујем да ћете критиковати Сергеја и Снежану, ал бар, зарад привида демократије, пустите овај коментар.

  20. Potpisom napisati da vi koji mrzite predsednika ne treba vise da budu stanovnici ove zemlje

  21. Koji je govor mrznje o cemu govore?
    Predsednik drzave Aleksandar Vucic nista pogresno nije rekao.
    Molimo Vas da ne osudjujete , a prethodno niste procitali sta je predsenik izjavio.

    1. jarane javljam se iz Republike Srpske,i nije mi jasno da ovolika količina mržnje može da prodje od jednog čovjeka prema sopstvenom narodu i da to narod u Srbiji ne vidi.Vučić je otjelotvorenje zla i mržnje,svaki njegov gest i govor isijava mržnjom.nije mi jasno da može toliko da laže i da narod vjeruje u te laži,pa iste laži ponavlja godinama i opet mu vjeruju.ima li narod čorbe u glavi.gledam sa strane,mislim objektivno,ne mogu da glasam tamo u Srbiji,ali me je strah na šta će ovo da izadje. on brani ubice,falsifikatore,kriminalce,propalice,narkomane,lopove u stranci,samo ako je njegov,ako nije napada lažima i izmišljotinama,kao npr.500 miliona eura da je ukrao Djilas,zna li običan narod pa i ako je nepismen šta je to,da je to pola milijarde,kako može u to da vjeruje, pa zar ne vidi da i ne pomišlja da ga uhapsi,pa gdje je istraga,o čemu on priča.

  22. Zasto ne trazite da se proveri diploma Rasima Ljajica kojeg je ratni zlocinac optuzio za falsifikat i da je dobio diplomu u toku rata?

  23. Da vas gospodo podsetim: onomad Siniša Kovačević(reditelj i scenarista) nazva sve one koji glasaju za SNS „glupim,mentalno zaostalim“,a da on i drugi kojima pripada su „elita ove zemlje“.Drugi reditelj, Goran Marković onomad takodje reče da je okružen „smradom onih koji glasaju za Vučića“ i da više neće biti ni u istoj prostoriji sa“kolegama koji su naklonjeni Vučiću“.Marković je pre nekoliko meseci rekao i ovo:“Kad udjem u pozorište i vidim bneke iz SNS ,ja napuštam dvoranu“! Podsećam takodje na izjavu gospodina akademika Teodorovića da su svi glasači Vučićevi ispod „njegovog nivoa“. I da ne nabrajam dalje, izjave Djilasa,čak i onog Obradovića, koji sve ostale nipodaštavaju. Evo, gospodo, ja sam akademski gradjanin ,ali ovakvo nipodaštavanje običnih ljudi od strane uglavnom umišljenih osoba( ne sporim stvarno znalce koji su uistinu elita) ,je jadno i bedno. Vratimo se malo u istoriju: ko su izneli sve ratove, Balkanski, Prvi – obični ljudi, seljaci, pošteni domaćini …Koliko da se zna. I nemojte molim vas da gazite i prljate značenje reči ELITA .

    1. Obični škorpionski seljaci kao Milan Lukić….?

    2. Mora se priznati da si malo pismeniji bot. Ističeš to da si „akademski građanin“… Pa i Slina se predstavlja kao akademski građanin i mnogi drugi sa diplomamam stečenim na MićaTred fakultetima…
      I još nešto: i među školovanima postoje kvarni ljudi… a uz to narod kaže: „najveća budala je – školovana budala“…
      A tu spadaju svi oni školovani građani koji su se prodali za šaku srebrenjaka i koji ne vide da na čelu države imamo psihotičnog bolesnika, koji je Srbiju pretvorio u carstvo laži, primitivizma, beznađa i svakovrsnog kriminala

      1. Pa vi biste da menjate narod? A uz to, upotrebljavate govor mržnje ,nazivate narod – najvećom budalom…Zaista, moderator ovog portala bi trebalo ,kao i cela redakcija, da se zamisli nad činjenicom da se grubo krše uputstva za komentare ,jer ovakvim rečnikom (a oni su prisutni u 90 odsto slučajeva) Danas najdirektnije učestvuje u širenju govora mržnje.

        1. Jako duhovito, moram priznati. Da niste, kojim slučajem, uporedili naslovnice Danasa i ostalih tabloida koji podržavaju vlast? Da jeste, zaista želim da verujem da ovakav besmisleni komentar ne biste ni ostavili.

    3. Bravo. Svako objektivan, ko nije ni na strani Vučići, ni na strani Đilasa to vidi. Ali ako nisi uz opoziciju, onda si protiv njih. Tako to oni vide. Ja sam akademski građanin, sa pošteno stečenom diplomom i IQ preko 140, ali ne želim da me vodi kvazi-elita iz opozicije. Svako ko misli da je samo njegovo mišljenje ispravno, a da su ostali glupi, nije elita. A da ne pričam o njihovim moralnim vrednostima, koje su za svaku osudu.

  24. HERMAN HESE:
    “Ljudi koji imaju hrabrosti i karaktera drugim su ljudima uvek neugodni.“
    Uzmuvali se naprdnjački botovi kao muve zunzare… pa štancuju li štancuju svoje tragikomične komentare u obliku jedne proste, eventualno prostoproširene, a uz to nepismene i skarabudžene rečenice.
    Tako je to kad se zemlja prepusti ološu. Dozvolili smo da potpuno nenormalne stvari postanu sasvim uobičajene. Nametnuli su svoj sistem vrednosti po kome su oni sposobni, a mi nesposobne budale koje trućaju o moralu, poštenju i zakonu.
    Namnozio se taj okot i zapatio kao gnjide! To je kuga epidemijskih razmera! U epidemiologiji postoji jedna metoda za suzbijanje zaraze i zove se“eradikacija“ Ali za ovu ljudsku podvrstu ipak nije izvodljiva – iz humanih razloga…

  25. Možete da dubite na glavu,jer narod bira ko će mu biti predsednik, a ovo sve priče za malu decu.

  26. Gospodine Teodoroviću, Vi govorite o „govoru mržnje“ u kontekstu teksta predsednika Vučića!? U tom tekstu od tih Vaših insinuacija nema ni jednog jedinog slova.Ali, Vama ću reći,a i čitaocima,kakav ste Vi govor mržćnje upotrebljavali prema smenjenom rektoru Univerziteta u Kragujevcu samo zato što je bila povredjena Vaša supruga( ne znam da li druga,ili treća) na njenoj umišljenoj hijerahijskoj lestvici. Pa ono što ste u NIN-u ,na fejsbuk stranicama napisali- pa to je najvenji govor mržnje,to je rasistički i segregacioni govor…A Vi govorite o sebi kao „eliti“ i sa podcenjivanjem o svima drugima koji ne misle kao VI. Jadno i žalosno, dodjite opet u Kragujevac(gde Vam supruga je profesor) pa opet sa njom učestvujte u protestu i govorite pred pedesetak okupljenih.

  27. Svi ljudi dobre volje i sa malo dostojanstva trebaju potpisati ovu peticiju.Vucic je postao glavnni govornik mrznje.To radi jos od srednje skole na ovamo.Kad je usao u politiku 90-serih,ta mrznja je bila uperena prema komsijama i svetu.Dok je danas okrenuta ka gradjanima Srbije,opoziciji,intelektualcima i svima koji posteno zaradjuju za hleb.Vucic je postao glavni jatak:dzabalebarosima,neradnicima,lopovima,kriminalcima,plagijatorima,lazovima i Jutkama….Takvim ponasanjem on prestavlja podzemnu Srbiju a ne Narod(seljake,radnike,profesore,studente i sve one koji nose drustvo na ledjima.On krsi Ustav(clan 21 i 23).Krsi osnove na kojima pociva Evropa i civilizacija u 21.veku.Radi se o diskriminaciji koja je svuda u slobodnom svetu zabranjena i o negaciji slobode misljenja i izrazavanja.On bi bio najsrecniji kad bi mogao celoj Srbiji da zasnira usta sa zardjalom zicom.Ovako njegovo ponasanje ce nas odvesti u krvoprolice.Gospodin nije u stanju,zbog svoje opsesije,da cuva dve nacrtane ovce kamoli da bude Presednik drzave!!!

  28. Ukoliko je peticiju potisalo 700 gradjana, ovaj „komentar“ smatrati 701. potpisom.
    Goran Cvetković, advokat iz Leskovca.

    1. A,be…Tulčo ti li si?Kude be nadje ti da se javiš kad si prv trčaja da vidiš Včića s mene zajedno,lele pa svi znajev toj,kakav more advokat,lžov za pare,pa nema kude više.Idi be faćaj ribčiki po Veternicu sas ruke,jel još nesi nučija da gi pecaš sas pecaljku.

  29. Nije Vučić imislio „neprijateljsku“ eliktu, on pre svega ne zna šta znači reč elita. Ko se seća, posle rata društvo su takvi političari delili na radnike, seljake i poštenu inteligenciju, što znači radnici i seljaci su bili pošteni, a inteligencija je „sumnjiva. Uzmi Aleksanbdre Vujakliju pa pročitaj šta znači reč elita, pozajmi knjigu ako nemaš

  30. Haha al je zabolelo…. pa sve je čovek u pravu I lepo napisao, kome bre vi prodajete ono za ovo… kad jeste lažna elita koja se gadi svega, odvratni ste I ljigavi sa sve listom za burek, Danas… pozdrav

  31. Milošević je uništio ugled Srbije,uz pomoć desne ruke AV-a!

    1. Samomalo podsećanje – SM je bio jugo-komunista, prozapadnjak, crnogorac i levičarski diktator. I predstavnik jedne struje jugo-komunjara. Drugu struju čine današnji „građaneri“ Latinka, Čeda, Bota, … Levičari ne umeju ništa bez diktature, ugnjetavanja naroda, terora, a ističu se u pljački…

  32. Ljudi koji misle da mogu da kazne nekoga zbog ,,govora mržnje“ ne treba shvatiti ozbiljno.

  33. nemam stomak da čitam i slušam naprednjačka sredstava informisanja

  34. dok je vršio vlast, a neke ulice u Nišu bile raskopane, gradom kružio vic da se traži njegova diploma.

    1. Znam za taj fazon iz devedesetih.Niš je prekopan, al ne nađe njegovu diplomu.Hoćemo li sad od engleske Kraljice da tražimo dozvolu da prekopavamo London tražeći Stefanovićevu diplomu?!

  35. Ovaj covek je odavno zalutao u pilitiku trebali su da osta u cipulic bugojno Dana’s se ne bi zamerio milionima gradjana.
    Bio radikal 100:/1 ostao radikal jer Dana’s huska Srbe na Srbe.

  36. Tačna konstatacija, samo što AV nije osoba koja je trebalo to da javo izjavi, jer ni on nije bolji…a ogromnoj većini su zapušena usta, kao i u svakoj globalistanskoj diktaturi.

  37. Malo mi je čudno da neko priča o govoru mržnje a koristi reči „moralne ništarije“ itd…

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.