Potplaćivanje siromašnih glasača

Akademik Dušan Teodorović o pismu zahvalnosti penzionerima

Ostavite komentar


  1. Ne samo sto salju takva pisma, nego i pozivaju sa broja 011-7453550 da izraze „brigu“ o glasacima. Odakle su dobili broj mog mobilnog telefona a nije MTS??

    1. Lepo sa vase strane ali to su bacene pare. A sta znaci to, dali smo opoziciji ? Sirok pojam. Kome ?

  2. Pa nisu ni dobili svi penzioneei jednokratnu pomoć od 100e, to treba naglasiti. Moja baka nije dobila, lično sam se uverio, prima penziju na kućnu adresu inače, a u Pošti kažu da nema nikakve uplate. I koliko sam upućen, ima još takvih.

    1. Tendencizno previse u mnogim tezama. Moglo bi se osporiti mnogo teza. Zadrzaacu se samo na primedbi ocitog GAFA. Niti su penzioneri skromnijeg obrazovanja, niti su najsiromasniji….Nrmam vremena za analize stsvku po stavku…

  3. Pa za koga onda da se glasa, ko je toliko dobar u Srbiji da ce oberucke prihvati MMF njihov plan i program za buducnost. Treba da znate da se citav svet financira iz IMFa. Srbija se trenutno kotira dobro, zaposlen sam tamo vec 10 godina i mnoge informacije kruze unaokolo. Pozdrav iz Sydneja.

  4. A sta je sa dvadesetčetvoročasovnom propagandom mašinerijom onih drugih televizija ? Vi ste po meni samo pola akademika jer vam tekst nije posten. Svaki novcic ima dve strane. Sta je sa drugom stranom. Znaci vi niste akademik cele Srbije nego maksimalno jedne njene polovine. Kako se osecate kao pola akademika ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.