Potpredsednica Bundestaga: U Kragujevac idem da bi naglasila značaj zajedničkog sećanja

Ostavite komentar


  1. Sve dok Nemacki Bundestag pravi savez sa Albanskim separatistima protiv Srba i drzave Srbije, svaka ovakva i slicna poseta je prazna prica, licemerje i vredjanje zrtava koje su pobili, mucili i proterivali Nemacki nacisti i Albanski balisti. Mislim da ne bi trebalo da dolazite i vredjate Kragujevacke zrtve. Hvala na razumevanju.

  2. Ta žena ima da se zgrozi.Beograd nije slavio ni dan Oslobodjena,a ne da slavi Kragujevac.U istom danu Taj grad i žali i peva.,,Kad neko spomene Jugoslaviju ,ja se tada setim Kragujevca,setim se tada herojstva jednog čitavog naroda,, Žan Pol Satr. Naša,naša Srpska Vlast je pačija Škola.,,Učila je od srede do petka,al se nije pomerila od početka,,

  3. I bosko ljoticevac da se pokloni i trazi oprost za zlocine koje su pocinili niegovi voljeni ljoticevci ubijajuci decu, zene, rome, stare, muskarce. To je u istoriji nezabelezeno da pripadnici istog naroda streljaju svoje.

  4. Vi ubijali mi ubijani baš zajednička sećanja?????
    Pucajte da nam švaba opet bude u zemlji!!!

  5. Brnabic priča o zaštiti životne sredine, a propagira rio tinto? Da nije žalosno bilo bi smešno..

  6. Zeleni, čiji je istaknuti član ova žena romskog porekla, Klaudija Rot, su svi zajedno, na čelu sa sinom jednog kasapina koji je pred naletom Crvene armije iz okoline Budimpešte, verovatno znajući zašto, pobegao u Nemačku pred kraj rata, Jozefom-Joškom Fišerom, prvim ministrom u istoriji Nemačke koji nije uspeo da završi ni srednju školu pa ni nikakav zanat, itekako tražili i podržavali bombardovanje ondašnje SR Jugoslavije bez dozvole Saveta bezbednosti UN. Poznata je velika laž Joške Fišera da su Srbi na Kosovu napravili koncentracioni logor strašniji od Aušvica. Na tu tvrdnju su nemački Jevreji- oni koji su preživeli strahote konc-logora objavili oglas na celoj strani (druge nemačke novine nisu htele da objave taj plaćeni oglas) u novinama „Frankfurtter Rundschau“ kao protest protiv Fišerove laži pod naslovom „Aušvic je neponovljiv, gospodine ministre“! Klaudija Rot je bila jedna od glasnijih podržavateljki bombardovanja i bliska Fišerova saradnica. I ona sada ima obraza da se pojavi u Kragujevcu gde su oni esesovci koji su skoro uništili i njen narod, nekadašnje Cigane, pobili na hiljade nevinih srpsih civila -među njima i dece! Ta žena zaista nema karakter što je uobičajeno za sve koji se dugo bave politikom! Trebalo joj je onemogućiti licemernu posetu Šumaricama jer ona to nije ničim zaslužila! Zar to nisi (niste) znala (znali) gospođo ili gospodine (kako ti je milije!) Brnabić?

  7. Proci ce kolina pored lapova. I onog mordora kojeg je kronospan napravio. Toliko o zelenoj agendi i koliko nam nemacka i eu zele dobro. Njima treba vlastodrzac poput vucica i mila da bi izvlacili sirovine i jeftinu radnu snagu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.