Potpredsednica Evro-parlamenta pozdravila skup Stranke slobode i pravde u Beogradu

Ostavite komentar


        1. Zasto tvoj vodja ne uhapsi djilasa? Samo ponavljate jedno isto kao hipnotisani. Ista prica je bila sa curuvijom, djindjicem, oliverom ivanovicem. Ne menjate recept za ubijanje.

          1. Rade, a zašto da ga Vučić hapsi? Pa, sad kad stupi zakon o poreklu imovine, i kad Don ne bude mogao da objasni kako se tako brzo obogatio dok je bio kradonačelnik, uhapsiće ga ko je nadležan za to. Šta misliš zašto je tvoj Don obćvoliko nervozan, pa priziva i krvave ulice a ni cenzus ne može da predje? Šta bi tek radio da ima podršku 20-25%?

        1. Da naravno a ti kako bre ? Pogledas pink pa malo hapy pa sanjas zlatno doba.KAKO BRE?

  1. Ovi komentari samo pokazuju koliko je srBsko drustvo bolesno, zalosno, ali istinito! Takvo drustvo moze biti interesantno samo mrziteljima Srbije! Ljudi toliko ste zlocina pocinili od Triglava pa do Devdelije, se Marke su ponosno ispracale decu da cine zlocine, ovo su cinjenice a vi i dalje igrate nojeve, glavu u pesak! Stidite se svi skupa.

    1. „Optimista“, je l’ tu misliš i na Jasenovac, Jadovno, Jastrebarsko… E, sad, podseti nas za ono „Djevdjeliju“, baš bi bilo lepo videti tvoje (ne)znanje.

  2. Stojane,zasto I dolled da za njega kazete lopov. Ako je tacno to sto kazes on je trebao odavno da bude u zatvoru. Nego posto im je on najveca kost u grlu i koji iza sebe ima radni staz kao diplomirani inzenjer masinstva a Vucic samo staz u politici i nipodastavanjem protivnika. Vucic Neumann ne more ni cipele da cisti.

  3. Samo evropski demokrati mogu da sruše av diktaturu,Srbijom vršljaju rts i pink!

  4. Svakako ovaj čovek u Bugarskoj ima veće glasačko telo nego u Srbiji te tamo bi imao više uspeha na izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.