Potpredsednik DS otkriva ko je u vladajućoj koaliciji protiv rudnika litijuma u Jadru

Ostavite komentar


  1. Dačić se naradio u kotporaciji „Vlast“ i vreme mu je za penziju. Dok su još na snazi određene „beneficije“. Ako neće dobrovoljno u penziju, onda bi njegova kompanija SPS trebalo da ga, po sili većine, – otera u penziju.

  2. Smejurija, on imao tezak rzgovor sa Vucicem, Vucic imao rezak razgovor sa Malim, znaci Mali i Vucevic ce imati tezak razgovor, a Vucuc sa samim sobom, posto Brnabu niko nista i ne pita, a i ne razume. Sve u svemu, tesko nama!

  3. jedina njegova politika je _ Dačić i njegov džep. Ili već viđeno – koferče. I tu se odlično razume sa žvalavim – ista im je životna filozofija – zezni sve radi ličnog profita. Kako je ono počelo – odstranjivanje Perčevića iz konkurencije. A nije isključeno dsa je Slobi „pomogao“ da ode do Haga???!!!

  4. U vreme kada je predsednik Srbije i DS bio Boris Tadić, taj se projekat nazivao “Jadarit“ i svi su bili za u tadašnjoj vlasti i dobrom delu opozicije, ne ulazeći u detalje projekta niti njegove mane i vrline.

  5. I ako je Vučić napravio tvrd dogovor, uvek postoji povratak nazad jer mu mi nećemo dozvoliti da bude drugačije.
    Dogovor je pravio on, bez da pita nas, pa neka se sad sam izvuče iz te situacije.

  6. Naravno da su uzeli pare jer posle tačke na sve ne bi radili ovo što rade. Biće ovo teška borba…

  7. Vučić je uvek želeo neki rat. Uglavnom se toga pribojavao region, Kosovo, ali na kraju će imati rat protiv svoga naroda. Ovo što kreće i jeste rat naroda i izdajničke korumpirane vlade.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.