Potvrđene optužnice protiv Tačija i Veseljija, kosovski predsednik podneo ostavku

Ostavite komentar


  1. Hvala Bogu i Diku Martiju!
    Posle toliko godina valjda će duše naći svoj mir.

    Svi zločinci na teritoriji ex YU, čije god da su vere i nacije, NA ROBIJU!!!

    1. Njemu a i Veseljiu verovatno će im se sudi za zločine nad albancima počinjene posle rata dakle za vreme nestalih albanaca.
      Svaki zločin mora da ima krivca a krivac mora da robija za zločine.

      1. Ta teroristička banda ubijala je i Albance, Rugovine pristalice.
        Srbe, Albance i Rome.

    2. I ja kažem hvala Bogu, ali ova obična predstava neće ići kako mi zamišljamo. Zovu ih, kao eto, da je bilo nekog ozbiljnog procesa a kako bi ovi doplatili redovnu članarinu za održavanje

  2. Vreme je bilo da ovi ratnici da ode u zaborav.
    Rat je bio i nema cistog rata. Bio je arhaicen predsednik, bez stranskog jezika i sa mnogo nepoznate i sumnjiva dela u ratu koja se u vezi ratnih i posleratnih drugova.
    Vreme ja da Kosove vode intelektualci

    1. U Cirihu je zavrsio 1 fakultet a drugi u Zenevi. Kako ih je zavrsio bez znanja nemackog odnosno francuskog jezika.

  3. Ako su ratni zlocinci i kriminalci oni koji su i stvorili tu tvorevinu na Kosovu i koji danas zauzimaju sve bitne funkcije u politici i privredi, zar to ne cini i samu tu tvorevinu ratno-zlocinackom i kriminalnom i kako onda neki u Srbiji imaju obraza i morala da pozivaju na legalizaciju te tvorevine i to pod sloganom „jer to je sreca“?

      1. @marija_Evo pitanja za tebe: Koja ratno zločinačko-kriminalna tvorevina je organizovala proterivanja stotine hiljada kosovskih Albanaca,ubistva,transporte hladnjačama do Batajnice(asanacija terena…čuj ?!)?

        1. Grupacija a ne tvorevina. Nije 7 miliona Srba to učinilo nego grupa čiji je vođa završio u Hagu a ostatak vlada i danas uz odobrenje EU.

        2. @Carnegie Endowment for International Peace

          Tvoja srbofobija je vec patoloska cim imas potrebu da branis cak i ovakve zlocince i ubice kao sto su Taci i ostali. A da se obratis nekoj strucnoj ustanovi?

    1. Nije to tvorevina nego Nezavisno Kosovo..a zlocinaca ima to je istina ali u Srbiji ih je vise ,i Vucicu i Dacicu ce doci red jednoga dana

      1. Kosovo i Metohija je po medjunarodnom pravu i jedino važečoj R1244UN u sastavu Srbije.
        Tačka.

        1. Moderatoru,Vi ste ozbiljno

          Moderatoru,Preozbiljno ste uzeli ovu pateticnu “Tacku”cim ne objavljujete moj komentar na ovu pateticnu mantru koja nije dostojna vaseg portala !

    2. @sto se…Ko je presudio,osudio, proglasio ove haške optuženike za ratne zločince? Suđenje nije ni počelo a vi već znate ko je ratni zločinac i kriminalac?!

      1. @Gubernator Klatimir Smutin, Carnegie Endowment for International Peace

        Bas te pogodilo sto su uhapseni ovi albanski ratni zlocinci… Da li bi ti bilo lakse ako ti nabavimo njihovu novu adresu u Hagu pa da svojim idolima i uzorima saljes mandarine i pisma podrske?

  4. I tako će oprati krvave ruke i dobiti Kosovo. Ovo je bila zadnja prepreka i razlog zašto se Kosovo smatra mafijaškom zemljom. Kad osude krvnike dobiće čistu vlast. Ovo je unapred isplanirano

  5. Velika igra i podvala zapada. Oni su njihovi „borci za slobodu“ koje su u Albaniji i Austriji oni obučavali da ubijanu Srbe, pravoslavce. U istoriji se uvek u borbi protiv pravoslavlja udružuju katolicizam i islam su ujedinjeni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.