Poverenica: Na ostvarivanje ljudskih prava ne sme pasti senka

Ostavite komentar


  1. kao disident koji se nalazi u egzilu , obracao sam se pismeno Ombudmsanu Republike Srbije , da sud opstriuse pravdu tako sto odbija da mi uruci kopiju pravosnazne presude i time me srecava da se zalim Visem Sudu , presud osnovnog Suda je doneta iz 2 pokusaja , prvu presudu je ukinuo Visi Sud , medjutim cim je ukinuta Osnovni Sud je doneo identicnu presudu ,, salje se u Psihihatrisku ustanovu na lecenje ,,, ironija je da je presuda doneta u odsustvu , kako mi je kao optuzenom vestaceno u odsustvu nije mi poznato ,>>> Ironija je da Sud odbija da dostavi kopiju presude na pisani zahtev , bukvalno sam vec 5 godina u egzilu >> 5 godina placam hotele , samo to kada se preracuna moze da se vidi kolika je matrijalna steta >>>>> istovremeno mi je blokirana celokupna imovina u Republici Sbiji , stan u Jaogdini , 2 kuce su mi potpuno unistene >>> Ombudsman mi je pismeno odgovorio ,, da nije u njegovoj nadleznosti i da nemoze da utice na to da mi se dostavi kopija sudske presude !!!!! da on kao Ombudmsan nema inegernciju na Sud !!!!! Koja Ironija ,, Ombudmsan nema inegernciju da utice na Sud ,, sto se taj Ombudmsna nije oglasio u dopisu koji mi je poslao da li je zakonito to sto mi se neurucuje presuda …….. cak je napisao da nemoze ni da posreduje da mi se uruci kpija presude ,,, ### Institucija Ombudmsana u Srbiji je totalno kompromitovana >>> Advokati u Jagodini su cirkularnim pismom obavesteni da me nezastuapju !!!! ima ih oko 15 do 20 u Jagodini .@ Preceno im je da ce biti ubijeni ,a podseticu da je u Jagodini ubijen advokat i da pocinioci nisu pronadjeni ,,policija se oglasila i napisala da je advokat ubijen greskom !!!!!! Bukvalno policija Jagodine napstupa kao Advokat izvrsioca ubistva Advokata , pisu da je pocinioc greskom ubio Advokata , da je hteo da ubije dugo lice ,ali eto desilo se da je advokat naisao u pogresno vreme pa je ubijen !!! sto potpuno nema smisla jer je pocinioc nako sto je pucao , prisao Advokatu i ispalio mu 1 metak iz neposredne blizine u glavu d abi se uverio da napadnuti nece preziveti # Advokati u Jagodini nakon toga su potpuno zaplaseni

    1. prijatno ste me iznenadili kao Redakcija sto je ovaj dopis obajvljen < ovo Vam sluzi na cast svima u Redakciji da ste ljudi pre svega i da imate licnu cast

  2. Gospodja pripada bezmernoj grupi birokrata koji daju izjave a nista ne rade. Ne interesuju nas izjave nego polaganje racuna za povereni javni posao. Mislim i da novinari ubuduce treba da reaguju i ne objavljuju koje kakve bez sadrzajne izjave drzavnih sluzbenika, a da ih ne proprate realnim prikazom stanja o kome se govori.
    Da ne sirim. Prosledite gornji komentar gospodji Stankovic pa da vidimo sta ima da kaze. sko nema nista, sto bi je onda za bilo sta drugo slusali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.