Povratak apela

Ostavite komentar


  1. Tekst je cenim odocneo, Džeremaja je diplomirao i na praktičnom fakultetu političke zrelosti u Srbiji i podržao je Ponoša. Po meni najozbiljniji državnički iskorak Jeremića u poslednjih svih godina, uz viznu liberalizaciju na koju Panović neretko podseti a bez koje bi Nole igrao za Monako.. Beograd mora da se probudi, jbn Beograd, ili da se preimenuje u Južna Najnovija Batajnica i d’s’ugasi.. zato bih, iako sam totallitarno ultranekompetentan, podržao i Vladetu, iako je mlađi od Bakića, a Beograd je kad god je bio slobodan – bio levo, iako bogato, s Hristom iznad a ne ispod Sv. Georgija, ili Sv. Marka ili Sv. Save ili Sv. Ratka.. Moramo mora do 14% min. Ono prvo, što se ipak nekako kotrlja, kako god da se zvalo a predlažem Ujedinjena beogradska opozicija npr. UBO ili npr Koalicija za Spasovdan Beograda što je ok jer se Šapić odrekao Spas…… , više nisu tinejdžeri, molim vas..

  2. Koliko su Ponoš i V.Janković bili dobri kandidati videće se u noći 3./4.april. Bojim se velikog razočaranja isto kao u slučaju Saše Jankovića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.