Poziv Bilderberga premijerki signal Srbiji da bude na "pravoj strani"

* To je kompliment Srbiji i premijerki, pokazatelj da su zainteresovani za region, kaže Jovan Kovačić iz Trilateralne komisije * Ovo je svakako prilika da se pomogne Srbiji da se spoljnopolitički odredi, smatra Jelena Milić
Povodom vesti o učešću Ane Brnabić na sastanku čuvene grupe

Ostavite komentar


  1. Da li je iko čitao šta o bilderberg grupi i trilaterali misli Smilja Avramov,svetski priznati autoritet iz oblasti političkih nauka?Pa zaboga,ona ih označava kao glavne inicijatore svih ratova i zala koja su nas snašla poslednjih decenija.Da ne pominjemo termin zlatna milijarda,koji su upravo oni osmislili,a odnosi se na njihov plan da se svetska populacija svede na broj od jedne milijarde najbogatijih,a da se ostatak čovečsnstva satre ratovima i isfabrikovanim epidemijama…..Baš lepo društvo za nas

  2. Kad razmislim da premijerka na sve sta je pitate van pripremljene teme odgovori: "…ne bih dalje." , zivo me zanima kako ce diskusije tamo da izgledaju. Ja taj skup i sve oko njega ne volim, vec iz samog razloga, sto je tajno. To uvjek budi sumnju. Ipak, to su vrlo kompetentni i uspjesni ljudi i nasa premijerka, koja ne bi dalje.

  3. Kada nas neko zgazi onda smo besni na te "tajne vlade", a kada nas zovu na te "tajne vlade" onda smo tako važni i trčimo i mi da, valjda, nekoga gazimo. Kakvi licemeri, na sve strane i u svim oblastima života.

  4. Mora da su ranije zvali i premijera Mirka Cvetkoviča. Oni jako vole te samostalne, nezavisne i odlučne političare koji na licu mesta ne pitajući nikog donose ključne državne odluke!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. i 18. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.