Poziv na linč Jankovića

Ostavite komentar


  1. Auuuu… Sasa Jankovic im je bas kost u grlu. Sto ga vise napadaju sve je bolji. Retko pravi Srbin.

  2. Ova Ivkovićka nema samo pogan rečnik, već izgleda da je takva i u duši. Divim se njenom Banetu.

  3. Kako to da na pitanje da li neko lobira za Kosovo dođe kontrapitanje da li se sećamo šta se desilo Ćuruviji? On, pokoj mu duši, nije se bavio politikom kao SJ, niti ju je shvatao tako površno.

  4. Објасни ти Јанковићу да ли си за независност Косова или не ..

  5. sns je jedna opasna grupa koja ne preza od toga da laze, izvrce cinjenice i manipulise gradjanima. oni se svi ugledaju na predsednika stetocinskog drustva sns i na zalost predsednika drzave. ako gradjani ne stanu ovakvom ponasanju na put i ne pokazu da se ne slazu sa lazima i manipulacijama srbiji se vrlo lose pise. oni ce na kraju, to jest on ce na kraju, da optuzi gospodina jankovica, koji im najvise smeta jer je najcistiji, da je on glavni krivac za briselski sporazum, pre toga za ratove u bivsoj jugoslaviji pa ce i da mu napakuju da je odgovoran i za ovo sto ce da potpisu za samostalnost kosova. normalno je da je bolje da kosovo udje u interpol jer to je garancija da ce kriminal moci da se prati na celoj teritoriji bivse zemlje. to samo budali nije jasno i ovima iz sns-a. medjutim nije jasno ni dacicu koji vise ne zna gde udara. hoce ruse ne hoce amerikance, ne da kosovo, potpisuje briselski sporazum, i sve tako kontradiktorno. a vucic cuti i ne izjasnjava se. on hoce da drugi kazu prvo nesto pa da ih onda napadne. odvratan igrac.

  6. Za sve je kriva neizvedena LUSTRACIJA svog politickog olosa 2000. godine nakon 05. OKTOBRA, medju kojima bi se nasao i suprug doticne "drugarice" iz Policije Srbije, cuveni Bane Ivkovic, inace SPS perjanica i Milosevicev drug. Doticni ne bi se bavio profesurom na Beogradskom univerzitetu, vec bi obavljao neke druge radnje u Padinskoj skeli. Dok bi navedena portparolka i policajka a nekadasnja spikerka na BK televiziji, sigurno ne bi bila u stanju da ljude "targertira" po oprobanom receptu njenog su-druga u braku pomenutog Branislava Ivkovica. Eto moji "saborci" iz devedesetih sta smo doziveli, da se ponovo pojavljuju aveti iz krvavih devedeseti i da nam prete. Olos i fukara koja je digla njuske iz blata ponovo rezi i zavija, na celu sa Vucicem, Dacicem, Vulinom ( JUL-inom ), Martinovicem, Gojkovickom, Tabakovickom, Risticevicem, Babicem, Ruzicem i ostalom bulumentom koja je ustvari "otpad" u ljudskom i moralnom obliku. A, drugarici Ivkovic porucujem, da nicija nije gorela do zore a nece ni vasa. Kukavice koje prete i "reze" ostace i bez zuba a bogami i bez neceg vrlo vaznijeg. Kraj vam se primakao ma koliko vi to napredna-socijalisticka olos sebi ne mozete da priznate.

  7. Biljana Popovic Ivkovic radila kao voditeljka na BK televiziji a sad drzavni sekretar … eeee SRbijo medju….dno dna
    a inace zena Branislava Ivkovica, SPSovca, nekadasnjeg ministra 90tih

  8. ona je kao i njen muz (politickom sps igrom postao profesor na gradjevinskom fakultetu, sto regularno nikad nebi postao) su obicne politikantske podguzne muve

  9. Šta je to "Pokret slobodnih građana", od koga su se to oslobodili i da li su još nekog građanina oslobodili i ratosiljali ga ropstva…unapred hvala na odgovoru.

  10. Kako se to covek koji je zeleo da bude predsednik drzave bori za svoju zemlju ako izjavama daje podrsku za prijem samoproglasene drzave u evropske organizacije??

  11. U Srbiji nema javnog zivota. Zato me neopisivo cudi Vasa mazohisticka ideja on "ravnopravnosti". Elem, kada u Informeru budu objavili moj komentar, necu se buniti protiv botova koji su uzurpirali prostor u MOJIM novinama.

  12. citalac

    03. avgust 2017.

    Biljana Popovic Ivkovic radila kao voditeljka na BK televiziji a sad drzavni sekretar … eeee SRbijo medju….dno dna a inace zena Branislava Ivkovica, SPSovca, nekadasnjeg ministra 90tih

    Hajde ne spinuj, SPS i njegovi clanovi DS-u nisu spetali kada su zajedno cinili nestabilnu (sklepanu) vladu, sada im smeta kada rejting "demokrata" konstantno pada, usled plasiranja lazi i demagoskih gluposti.

  13. Zasto svi skrecu paznju na Biljanu Ivkovic i njenu izjavu, kada je Jankovic taj koji je da Kosovo udje u interpol?

  14. Dajte molim vas, pustimo sad rekla kazala. Bitno je ovo što je Janković rekao, a to je da Kosovu treba dati nezavisnost. JA to ne mogu shvatiti da to može izjaviti jedan Srbin, ma gde god on živeo!

  15. Kako li je stitio gradjajne kad lobira i poklanja zemlju svetu zemlju,e moja Srbijo sta si ti imala za Zastitnika gradjana

  16. Pristalica sam slobode izrazavanja i osudjujem svaku vrstu lincovanja odredjene licnosti,u ovom slucaju je to Sasa Jankovic,ali smatram sa druge strane da nastup jedne politicke licnosti (figure) mora biti umeren i odmeren kako u narodu ne bi probudio one najgore osobine.

  17. Ovo nema smisla. Nikakav linč nije u pitanju. Obratno Jankovićeva podrška Trifunovićevim glupostima je takav poziv.

  18. Sta bi bilo da smo izglasali tog coveka? Odveo bi Srbiju u propast. Zato dobro moramo razmisliti koga glasamo, jer samo sebi time skacemo za vrat.

  19. Čekajte, ljudi, jel““ čovek izjavio da je za prijem Kosova u Interpol i priznavanje njegove nezavisnosti, ili nije? Jel““ to politička izjava, ili nije? Kakvi su sad ovo pokušaji inputiranja i skretanja sa teme?

  20. A da li je gospodin Janković pitao svoje birače da li da izađe u javnost sa takvom izjavom o Kosovu .

  21. Ne zgražajte se i dobor zapamtite dobro činjenicu da građani Srbije nisu žrtve primitivaca iz SNS-a i njihovih koalicionih partnera već njihovi saučesnici. Oni su ih birali na izborima!!

  22. On ne poziva nikog na linc. To se i u tekstu jasno vidi. Sve samo izmisljanja i neproverene informacije

  23. Svakodnevno aktivisti ovog čoveka, prete i vređaju neistomisljenike, najveći šljam se okupio oko njega!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.