Pozivnice za miting Vučića deljene pacijentima u Specijalnoj bolnici „Gamzigrad“

Ostavite komentar


        1. I zbog toga ćemo svi ostati……. trudni, hoću reći bremeni. Obremenjujemo se (obremenjuju nas) iz dana u dan sve više i više ovakvim i sličnim ludostima dok život leti pored nas velikom brzinom a mi to ne primećujemo. Ili se pravimo blesavi!? Ako nam je dobro, onda ništa!

  1. Divno je što demokratski i nezavisni papir DANAS piše o svemu i svačemu pa i ovome.Kako neko može verovati ovakvim izjavama u vreme kada se sve može i namontirati i dogovoriti i…pa ko je lud da veruje u ovaj tekst osim onaj koji je ,,opozicionar,, bez čvrstih dokaza danas niko ne treba nikome ništa da veruje.Ovo je čista manipulacija ali,neuspešna.

    1. Bota prvo na kurs opismenjavanja pa tek onda piši komentare. Posebno obrati pažnju kada bude lekcija upotreba znakova interpunkcije.

      1. Bravo zuti botu hrabar si pa ne smes ni svoje ime da stavis. Kakve novine takav i clanak ,pametnom je ovo dovoljno .Novine za sirnje laznih vesti .

        1. U pravu je bibliotekar, ipak je neophodna završena osnovna škola da bi mogao da razmišljaš i pišeš normalno. Nazad u osnovnu školu koju vam je SNS završio preko veze.

    2. Pošto ne veruješ u ovu vest onda potraži ovde, u „Danas“-u, izjavu povodom ove pošasti datu od strane direktora Specijalne bolnice „Gamzigrad“ i sve ćeti se samo ka’sti.

    3. Pa kad ti verujes da je Prvorodjeni spasilac nacionamozemo I mi da verujem cinjenicama. Samo sto vi populisti ne volite cinjenice, mnogo su brate realne.

    1. Važno je da ste vi,koji ste iz SzS-a,toliko “pismeni“ da znate da je Vojvoda Stepa Stepanović nešto “muvao“ sa Vučićem,ali u svakom slučaju si razumeo šta je čovek napisao.

  2. Dajte bre vise,svi oni koji vole Vucica su botovi,,sendvicari i tako to.A sta su ovi sto biju zene i upadaju u medije?Njemu za miting ne trebaju pozivnice,,narod ide sam, svidelo se to nama ili ne!

    1. Ili upadaju u hotele, kao otac Sinise Malog. O odnosu pema zenama da ne pricamo…Jutka, Gasic i klecanje, manijak iz tramvaja koji je clan SNS-a, Vucic i njegovo „zaposlio si samo zene da bi…eeeeeee…“…ima jos, ovo je samo na prvi mah, iz glave.

    2. Jel’ mislis na one koji biju studente? Pa zar batinasi nisu vase delo?

    3. Kada ga to like volis, zasto mu ne kupis lekove. Ocito prestao da pije.

    4. Od kada bičevi i pretnje otkazom znači „sam“… Da ne rade to što rade ni 100 ljudi ne bi došlo da sluša bajke…Možda neko odelenje iz zabavišta… organizovano 🙂

  3. Kako su krenuli uskoro ce i na toalet papiru da osvane pozivnica za „Buducnost Srbije“ sa slikom prvorodjenog. Mislim da ne bih imao hrabrosti da prinesem tu sliku mojoj zadnjici posle velike nuzde 🙂

  4. Dobro sto nas poziva kao pacijente ,opasno bi bilo da nas diskriminise i nepoziva .KAZU da se moje stanje popravilo imao sam jaku dijagnozu slicnu F117 [ f32.2 ], cim sam reko ovo je dobro ,doktor ,, znas tvoja dijagnoza se blago popravlja sad si samo F32 BEZ 32.2 ] // ja se okrenem pa kazem ,, DOKTORE kad cu da budem rehabilitovan i promovisan u akrediitovanog Ambasadora naravno i opunomocen ? a doktor ce ,, vi politicki bolesnici lako se oporavljate ,hoces da me povedes da ti budem licni doktor u Venecueli ? ….KAZEM-,,Doktore stvar resena ,ali ako mozes umesto mene da pises pisma ovima u BBBBBBeogradu ,jer ja nisam bas normalan , plasim se da neoteram ovu premijerku u 3 pm ….doktor me pogleda i rece ,,mnogo trazis ,a mislim da i nisi lud kao sto tvrde

  5. У Зајечар долази ΛV како би проверио дали стварно борани више воле псе луталице од његовог полтрона, климоглавцаи прелетача и уједно гробара РТБ Бор, Спасковског, уз здушну подршку ментора из власти. Убедиће се да Спасковског борани више уопште не воле. Њега, не воле ни Кинези, у сваком случају они више воле псета, као мес*ати продукт. Спасковски и то не завређује код кинеза. Много лаже и смрдљив је, не воле га ни глодари!

  6. Vrhovnik i njegova vlasna bulumenta imaju stida koliko i ćorava kobila vida! Oni bauljaju kao guske u magli i hvataju se za poslednjeg potencijalnog birača gde god seirili po Srbiji kako bi se zajedno kuražili da ih ima preko miliona.

Ostavite komentar


Politika

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija 10

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da se Vlada Srbije usvajanjem uredbe o oživljavanju projekta "Jadar" jasno svrstala na stranu stranih kompanija i zastupanja njihovih interesa, umesto interesa naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.