Poznat plan mladih za 24-časovnu blokadu Beograda

Ostavite komentar


  1. Samo napred i oprezno, pošto su neki od glasnogovornika lopovskog i zločinačkog režima A. Vučića izjavili da u subotu opozicija najavljuje rušenje države nasilnim putem, što znači da zločinac našj deci i nama sprema neprijatno „iznenađenje“ a možda samo žele da zaplaše ljude da ostanu kod svojih kuća.
    Hrabar nije onaj koji se ne boji, hrabar je onaj koji i pored straha ide napred.

  2. Moderator je pesovan ne objavljuje sve komentare ili bolje ukinite komentare nema smisla.

  3. Budalastina gluposti mizerija sto ovi propali veciti studenti rade maltretiraju narod podmetnuti i placeni od strane, hostaplera nevidjenog lopova ko diktira iz pozadine toliko je providan da sve radi da bi se doscepao vlasti da nas opljacka po drugi put

  4. Bravo tuđa deco,naša na studijama i proslave nove godine u inostranstvu,Kopaonik,Zlatibor.Da li znate za čije interese radite,deco naša unuci naši?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.