Prebrojavanje demonstranata znak da je režim u panici

Govornici na protestima komentarišu za Danas kako ministra policije računa broj okupljenih

Ostavite komentar


  1. Da ih nije strah, ne bi nas ni prebrojavali. Evo na Pinku dr Nešinog šefa, priča tip kao navijen, ni sam ne veruje u ono što priča a ona dva teletabisa od voditelja samo klimaju glavom, jadni su.

    1. Vaša logika je sasvim u redu. Samo, da li to znači da, kada „Danas“, iz nekih razloga, ne objavi komentar, koji se baš ne oduševljava ulicom i haotičnim ponašanjem demonstranata, koji nešto hoće aloi još uvek to nešto ne smeju javno da artikulišu, da takvo mišljenje i komentar ne postoje?

  2. Istina je uvek na sredini izmedju onoga što tvrdi vlast i opozicija. Svojim očima u Subotu sam video početak kolone i kamion u Nemanjinoj kod Vlade a kraj kod Krunske to je polovina Marakane. I na nedavnim antivladinim protestima u Beču razlikuju se brojke organizatora i policije.

    1. Razlika je u tome sto vlast laze I to previse a gradjani na protestu ne lazu.Treba da se stavi tacka I da se ne raspravlja sa lazljivom vlascu.

  3. Ocigledno je da gospodinu Stefanovicu nedostaje jos puno dodatnih casova matematike da bi se uspesno bavio prebrojavanjem prisutnih na protestima.Sudeci po komentarima koji se pojavljuju i pojavljivanjem na gotovo svim televizijama, navedenom gospodinu i njegovom predpostavljenom veoma malo vremena ostaje da posvete paznju svojim nadleznostima.Ako je i od navedene gospode prevrsilo je svaku meru i postaje dosadno.

  4. Сувише добре саветнике они имају да би их ухватила паника од неколико протеста који ће ако се нешто не промени просути и ово мало друштвене енергије. Дефинисати циљеве (3-5 највише), запретити радикализацијом протеста ако се услови не испоштују и имати јасан план шта радити ако их ухвати паника па пусте полицију на демонстранте. Двоцифрен је број ствари које треба урадити да би их ухватила паника због које ће МОЖДА направити неку грешку која ће их скупо коштати. За почетак, било би добро схватити са ким имамо посла и никако не потцењивати ресурсе и искуства противника.

  5. Kad se prica o broju demonstranata uvek se setim filma Profesionalac Sinise Kovacevica, kad Bora Todorovic pita one svoje iz Udbe koliko je njihovih ljudi na protestima (u filmu protiv Milosevica)u civilu.I dobije odgovor vise od pola.Tako da su na neki nacin u pravu i opozicija i doktor Stefanovic, jer je on samo odbio one njegove od ukupnog broja.Mislite o tome.

  6. Ima velike sličnosti između Branislava Lečića i akad. D. Teodorovića. B.L: je „prošetao“ kroz čitav niz stranaka i udruženja , svima je našao manu , sa svima se zavadio i … vratio se onome što najbolje zna – glumi.
    Preporučujem isto i g-dinu Teodoroviću , bolje je i pametnije da radi ono za šta se toliko – školovao.
    Ovako , niti imamo političara – niti akademika , profesora …

    1. Они који ништа никад конкретно нису ни радили,они треба да млате политику,па зато и јесмо на дну.Гробар лего на стиропор и победио,то је Србија међу бусикама.Ајде мало образовани да се укључе,можда се и померимо….

  7. Na ove proteste niko nije izašao da bi napravio kompromis sa Vučićem. Jedino što može da se dogovori je potpuno oslobađanje medija sa prisutnošću kakvu je on imao kada je bio opozicija, ukidanje dotacija i naplata dugova Dezinformeru, Pinku i sličnima, obaveza za sve da dozvole jednaku minutažu svima i njegov trenutni odlazak sa vlasti i iz politike.

  8. Da ,da opasno su se uspanicili.Onaj nesrecni.Stefanovic se uziveo pa strucno objasnjava.Ti trebas da hvatas lopove,manijake.Niko nije objavio da su migranti pretukli devojcicu u gradu da su migranti u Risanskoj u ulazu unakazili zenu,to je tvoj posao.Ja sam obican prodavac I ja cu da ti kazem.Okaci tvoj doktorat macku o rep.

  9. Ma postavite i Obradovica i Djilasa Jeremica Jankovica
    Samo nemojte posle toga da se kajete i kukate
    Kao sto sada kukate da vam ovi danas nisu dobri a glasali ste za njih

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.