Kako je izgledalo predavanje Marka Đurića na Akademiji SNS za mlade lidere?(FOTO)

Ostavite komentar


  1. Zgrozavajuce… Ne zbog doticnog, vec zbog tih mladih ljudi koji prodadose duse svoje…

  2. E jadni mladi lideri kad ovaj sonja drzi predavanje.pa on ne zna je li posao ili dosao.da mu vucica nema radio bi na kiosku.

  3. Jadna je ta zemlja koja prima savete od ovakvih olosa i sovinista.Pa nemojte se cuditi sto ste postali stalni posmatrac iz poslednjih redova bilo gde da se pojavite.

  4. Ima polaznici da nauče uvlakačke manire samo tako, jer ovaj stvor samo o tome može i da priča.Slepac da ga nije onaj uvuko u politiku ne bi znao ni travu da počupa.

  5. Nije morao bilo sta im predaje vec samo da im pokaze kako se jako tapse i vodi sa pet prema nula.

  6. SNS omladinu tek treba opismeniti, obrazovati, naučiti radu i odgovornosti a onda terati da se dive Vučiću, da pljuju po svojim građanima i razvijaju mržnju prema svojim građanima. Čist fašizam, agresija i zlo.

  7. Školovani i obrazovani mladi u Srbiji nisu dobri za ovu sektu. SNS omladinu, za početak, treba nahraniti, opismeniti po SNS programu, naučiti radu i odgovornosti prema partiji, a onda terati da se dive Vučiću, da pljuju po svojim građanima i razvijaju mržnju prema svojim građanima. Čist fašizam, agresija i zlo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.