Predsednica Vlade Srbije nastavlja da tvituje o Đilasu, objavila klip o opozicionaru

Aktivna na društvenim mrežama o opozciji

Ostavite komentar


  1. „E, to je uvreda za svakog razumnog i poštenog čoveka u ovoj zemlji“
    – Ovakva „dijagnoza“ moze da se odnosi samo na alavo-retrogradnu vlast i njene eksponente.
    – I za one koji glasaju za njih…

  2. Čime se ova budala i glupson od premijera jedne zemlje bavi. Hvala Bogu da je postavio na mesto premijera jer drugacije ne bismo znali o kakvoj osobi se radi. Sama sebe diskredituje

  3. Gospođo premijerka, konačno ste me uverili da treba izažći na izbore i glasati za bilo koga od prave opozicije, ako uopšte izađu na izbore. Ne nužno za Đilasa, ali vas je toliko strah od njega, i blatite ga bez ikakvih dokaza, zašto da ne bio je odličan gradonačelnik. Svakako, protiv vas. Gotovo je, dojadili ste i bogu i narodu.

  4. E jos Samo da Jeremicka sa Pinka dobije Pulicera za profesionalno Novinarstvo,onda imamo dve najace Zene na Svetu….

Ostavite komentar


Politika

Predsednica Siljanovska Davkova sutra u poseti Srbiji 10

Predsednica Siljanovska Davkova sutra u poseti Srbiji

Predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova dolazi sutra 2. avgusta, u radnu posetu Srbiji, a sa predsednikom Aleksandrom Vučićem će u manastiru Sveti Prohor Pčinjski prisustvovati obeležavanju Ilindena, saopšteno je dans iz Vučićevog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.