Predsednik jagodinskih naprednjaka tvrdi da je pokušao da ga napadne vođa protesta u tom mestu

Ostavite komentar


  1. Mislim da bi, zbog ovog „stresa i neprijatnosti“ zaposlenih, trebalo doneti Lex Specialis da zauvek ostaju na vlasti. Do bi ih, donekle, umirilo i uspokojilo, i odagnalo ružne snove koje imaju od tada.

  2. Jasno nam je da se jagodinski SNS uplašio, jer je Jagodinsci sve slobodnije iskazuju nezadovoljstvo njihovom vladavinom koja je obeležena seks aferama, kupljenim diplomama, sumnjivim poslovima, otimanjem radnih mesta stručnim ljudima, bahatošču, neradom… Gospodin koji je navodno napadnut je jagodinski Jutka. Maloletnice su mu slaba tačka.

  3. Ovo je orkestrirana kampanja SNS i JS protiv organizaora preotesta u Jagodini, a sve u cilju da se zastraše Jagodinsci i da im se pokaže kako će da prođu drugi koji se drznu da kažu istinu. Organizator protesta nikoga nije napao i dobio je otkaz na svom radnom mestu, a desetine botova se obrušilo na njega i pokušavaju da ga diskvalifikuju na društvenim mrežama. Samo se čekao trenutak kada će ovo da urade. Niko nije iznenađen jer niko i ne očekuje pristojno ponašanje sada kada im se bliži kraj, a kada se do sada nisu pristojno ponašali. A sada se ponašaju kao ranjene zveri.

  4. Iznenađujuće je zašto ranije nisu organizovali hajku na vođu protesta u Jagodini. Ovih dana imamo seriju navodinih napada učesnika protesta na funkcionere SNS-a, sa namerom da se pokaže kako su protesti nasilni i sa ciljem da se uguše. Loši glumci ne shvataju da je narod pokrenuo bunu protiv dahija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.