Predsednik je u „usta BIA“ stavio slučajnu brojku

Novo licitiranje brojevima u procenama prisutnih ispred Skupštine

Ostavite komentar


  1. mozda Vladaocu brojanje radi JK, ona je poznata po realnom broju svojih posetilaca koncerta.

  2. Kao da je Vučiću teško da slaže. Pa nije mu prvi put da javno laže – sve što kaže on slaže. Ima ko će poveravati u njegove bajke.

    1. Stvarno mi vas je žao moj dragi
      G-dine Rečenica??
      Biti slep kod očiju nije leko pogledajte snimke otidjite ispred skupšine gde je okupljanje.
      Lično cu vam nadoknadi troškove prevoza itd, za hranu nema problema vaš vodja a naš vrli „Djiki“(Djilas)vam i onako deli mufte baloni(parizer)sendviče.
      To je sve u redu i to što škiljite i vidite po malo na jedno oko pa i nama sugerišete da škiljimo na jedno oko i to je OK,ali to što tražite od nas Srba da zatvorimo oba oka i gledamo proteste žmureci e to
      odista nećemo.
      Što je rekao. Šojic:
      „e to G-dine Recenica?? t.j. Ćirko nema da može.“
      Srdačan pozdrav vaš, poštovalac pravde i demokratije,moja malenkost,
      Miodrag Sreten Spaic Scottsdale Arizona USA

      1. Alal vera, ti si čak iz Scottsdalea, Arisona, USA,sam samcijat uspeo da tačno u glavu prebrojiš koliko je ljudi bilo, a mi to koji živimo u Bogradu (i prisustvujemo protestu) ne umemo! I ne samo to, nego i pouzdano znaš da Đilas deli mufte sendviče. Apsolutno neverovatno, kako si nas samo lako provalio, ništa be može da promakne tvom oštrom i istančanom oku, o poštovaoče pravde i demokratije!
        Pa, hajde prepametni, barem nam natukni kako ti to uspeva, mora da imaš neki svoj tajni recept?
        Baš živa šteta što si nas napustio i otišao čak u Scottsdale, Arisona, USA, tvojim odlaskom je Srbija tako mnogo izgubila, a Amerika tako mnogo debila,.. ovaj, dobila!
        Mada, mora da ti je u tom tvom Scottsdaleu, Arisona, USA, baš užasno dosadno kad nemaš baš nikakvog drugog, ni pametnijeg posla nego da gledaš nadgornjavanje kretena u Beogradu. I ne samo gledaš, nego i komentarišeš…

        1. Aha,evo i ja se javljam iz Denimogodua,Nauru, Pacifik i moram priznati da se odavde ne može toliko dobro prebrojati kao iz Scottsdale, Arisona,USA ,meni se činilo da su brojke drugačije ali oči su me varale i stvarno sad vidim da su najveći svetski lider AV i njegov fan iz Scottsdale, Arisona,USA prvaci u prebrojavanju glava u jaknama i bez ,po kvadratnom metru . Dr Stefanović je još jedan eminentni strucnjak na tom polju , valja ga pomenuti. Pozdrav Scottsdaleu,Arisona,USA iz Denimogodua,Nauru, Pacifik ,drago mi je da su se i u Srbiji kao i ovde kod nas u Denimogodu,Nauru, Pacifik, počele uzgajivati banane. Vidim,rod sve bolji i bolji.

  3. Bilo njih 1.000, 1.500, 5.000 ili 50.000, oni – “ naprednjaci“ – ugrozili su zdravlje nacije, dokazujući svojim primerom da su prvi koji ne poštuju propisane mere prevencije, i to je za mene najbitnije.

  4. Srđan kaže da je u masi SNS bilo kriminalaca i navijača FK Rad pa došao da podrži Obradovića i nekoliko kriminalaca sa podebljim dosijeima koji tuku starca.U čemu se razlikuju ?

  5. Samo krajnje ostrasceni clanovi SNS-a, veruju vrhovnom Respiratoru.

    1. To znači svi članovi SNS-a jer ne možeš biti član SNS-a da nisi krajnje ostrašćen. Ostrašćenost je kod njih vrlo cenjena i vro poželjna osobina jer kako bi bez toga gutao neprekidno ispiran emozga da SVI koji nisu članovi SNS-a (ili srodnih satelita) su zakleti neprijatelji Srbije, rođeni izdajnici, strani plaćenici, genetski lopovi, svakovrstan ljudski otpad, najbedniji ljudski ološ i tome slično i da srpski jezik nema dovojno uvreda da ih tačno opiše?

  6. Vučko zna koliko ih je došlo jer zna koliko je autobusa poslao po njih. Sa druge strane opozicija gubi argument na osnovu koga bi mogli da osude vlast za organizovanje okupljanja „pristalica“, jer su i sami zvali ljude u sred epidemije. Da li je ovde iko normalan ostao?

  7. „…Oni su mi se žalili da ih je sramota što ne mogu da ih pohapse na licu mesta…“

    Da li to znači da je policija imala izričitu naredbu da ne sme da hapsi te osobe dok traje skup?
    Ili imaju izričitu naredbu da ni pod kakvim okolnostima ne hapse te osobe kada ih sretnu?
    Što se policajci uopšte „žale“? Samo dokazuju da nisu dorasli poslu za koji su plaćeni. I neka se ne vade na „naredbe“ jer im zakon dozvoljava da svakog uhapse, uključujući i predsednika drzave i/ili vlade ukoliko imaju valjane dokaze. Drugim rečima oni namerno ne hapse da bi isposlovali pogodnosti za sebe lično.

  8. Da,ovi koji podržavaju Vučića su kriminalci,pijanice,huligani,navijači…..a ovi koji podržavaju opoziciju sve neki fini,umiljati,fensi,neće da bidne baš tako,miskim da pojedina glasila,računajući i ove kvalifikuju ljude prema njihovom stavu.Nije to lepo od sredstava informisanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.