Predsednik opštine Preševo uputio otvoreno pismo kosovskom premijeru Kurtiju

Ostavite komentar


  1. Nista cudno da tako reaguje. U Srbiji su uvek nevini bili ugrozeni. Uvek je postojao nazovi reciprocitet. Nesto se desi u Hrvatskoj, na Kosovu, stradaju Hrvati i Albanci u Srbiji koji s tim nemaju nikakve veze. Setimo se samo zapaljene dzamije u Beogradu.

  2. „jer opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa su deo Kosova i svaki napad na državu Kosovo direktno pogađa stanovnike Preševske doline.“

    Samo ovo je dovoljno za podizanje optuznice za sirenje verske i nacionalne mrznje i za urusavanje teritorijalnog i ustavnog poretka drzave Srbije. Kada ce biti hapsenje?

  3. Presevo, Bujanovac i ,vidi molim te Medvedja su ddo Kosova. Pa Srbija se zaista raspada pod vlascu A.Vucica dok ovakvi tipovi lupetaju sta im padne na pamet.

  4. Izgleda da ja nisam dobrano ucio geografiju svoje zemlje jer nesto mi nije poznato da su navedeni delovi Srbije bili deo KiM????? Izvinjavam se ako sam pogresio. Ziveli

  5. Bilo bi pozeljno i pametno da Albanci zaustave svoje gramezljive osvajachke apetite jer je Presevo SRBIJA.

  6. Nije Preševska dolina Kosovo a i Kosovo i Metohija su Srbija. Kome se ne dopada može da ide sa malo zemlje na opancima što je doneo kada je dolazio.

  7. Jel ste svesni da se Albanci sire kupovinom zemljišta, Srb bre prodaju. Mislite da slučajno prete uzimanjem Nisa, veliki broj stanova se prodaje njima. Kada su u manjini manji su od makovog zrna i prilagođavaju se sredini. Cim ih je vise otimaju i prisvajaju tuđe, to nije od juče tako je vekovima. Prvo se zapitajte kome prodajete svoju dedovinu i ocevinu pa onda komentarišite Albance i da li je nesto nase ili nije. Kosovo – zna se kako su se naseljavali i kom periodu , kako su vršili pritiske na lokalno stanovnistvo da prodaju zemlju i koje su zlocine vrsili u tom periodu (najvise silovanje zenske dece i otmice uz ucene), zna se sta je Titov režim uradio posle rata i koliko je Srba raselio sa tih prostora po centralnoj Srbiji i Vojvodini a prihvatao Albance sa severa zbog presije Envera Hodže. Nije to njihovo nizi će ikad biti, al po svim parametrima njihovim planovima jeste. To sad rade i sa Jugom Srbije.

  8. Bujanovac i medvedja i presevska dolina jesu srbija i kosovo je sveta zemlja srbska na kosovu je srbska krv prolivena

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.