Predsednik RIK: Najsigurnije za birača je da jasno zaokruži broj liste za koju je glasao

Ostavite komentar


  1. Pojavile su se informacije da ce ucenjeni glasaci morati da salju precrtane sve liste osim one za koju su ucenjeni. Onde jedino preostaje da precrtaju i tu posle slanja SMS. Tako bi se videlo koliko ima ucenjenih glasaca

  2. Bolje i nevažeći listić, nego za aktuelnu vlast. Svakako, ko je ucenjen, neka slika listić, pa neka ga precrta i zaokruži po savesti!

  3. Kako to RIK toleriše ove ispred Skupštine i ako je „IZBORNA TIŠINA“ ,jel smo mi Država ili imitacija.Danas sam pitao milicionere ispred Skupštine grada o cemu se tu radi,odgovor je bio“njima niko ništa ne može“.Jel može neko iz Republicke izborne komisije da mi odgovori??????2

  4. Srbija nema vise od 6 miliona stanovnika, od toga blizu 1.4 miliona maloletnika koji nemaju pravo glasa. Odakle im ovolika cifra ne znam, ali znam da ce sa njom da manipulisu do sudnjega dana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.