Predsednik se autoprojektovao pa krivi strance za igranje rejtingom: Šta je iza Vučićevog izbornog inženjeringa?

Ostavite komentar


  1. Zar iz svega navedenog nije belodano da Vucica iskljucivo interesuje njegov rejting i neograniceno drzanje i noktima i zubima samo da bude na vlasti ?

  2. Već sada su ovi rejtinzi na snazi,s tim sto su stranke EU orijentacije na ukupno 30 tak % a Dačić nije preko 10 % te ove tri “desničarske”opcije na 12 % skupa!!!S tim sto koalicija oko SNS sad baštini 35 % gde još nije potpisala i formalno predaju KiM!!!A moraće to da urade i onda će im 25 % koliko mogu da uvezu,ucene i kupe biti maximum!!!To Vucic zna na dnevnom nivou i zato radi sve ove egzibicije svaki dan po Srbiji!!!Samo rejting i opstanak na vlasti kako god!!!Nista drugo

  3. Pa gde ste videli šefa jedne partije i države da glasno i jasno prebrojava moguće kombinacije i brojke na nekim dalekim izborima? To ostavlja utisak neopevane nesigurnosti! Ovaj čovek definitivno mora da nauči da ćuti, a bogami i da sl

  4. Ovoga puta, nema ništa od izbora! On ima svu vlast još nešto više od 4 godine, a to je ono što Vučića zanima! Ovima oko njega, bilo gde da ih je uhlebio to odgovara. Ne moraju ništa da rade osim da ispunjavaju njegove želje, najmanje u tom roku! A, iz „monolog“ kampanje, on nikada nije ni izlazio!!!

  5. A od kada se to politika planira i sprovodi po ambasadama? Zar se to ne radi u matičnoj zemlji a ambasade je samo sprovode? Stisni ono što nemaš pa jednom reci na koga to ciljaš!

  6. O nas prepametni je sve prepoznao i hoce da nas spasi. Moze da nas spasi jedino tako sto ce da da ostavku

  7. Reč-termin „Autoprojektovanje“ ne postoji ni u leksikonu stranih reči i izraza Milana Vujaklike.
    Molimo predsednika, da nam napiše formulu na tabli.
    Izborni inženjering? Jel nas to on uči po delu Vuka Karadžića, Crveni Ban?

  8. La Donna Mobile…takva je i vlast.
    Mnogi imperatori, diktatori i ostali nisu svesni, da imaju vlast, samo dok ih slepo slušaju. PImate sijaset primare u ne tako dalekoj prošlosti.
    Sopstvenom detetu nemožete ništa, ako vas ne sluša!

  9. Svakodnevno radi istraživanja. Dobro zna da ga njegovi napuštaju. Otud i angažovanje i plaćanje aranžmana za penzionere da im drži predavanje kako će im jednog dana , a možda i pre, biti bolje. Evo ga na svim režimskim televizijama. Pljačka se odvija nesmanjenom žestinom! Niko i dalje ne odgovara. Uplašio se da će te odgovornosti ipak biti!

  10. Samo nesposobni, neobrazovani, neintigentni, bahati za sve kriv druge. Pametni se prvo pogledaj u ogledalo, kazu sebi, ovo my ne valja, ovo moram da menjam, niko nije savrsen. Narcosoidnost, umisljenost, mrzanja, sebicnost, lukavost, preepredenost su najveci grehovi

  11. Tipicno za diktatore i kriminalce na vlasti!Prica o spijunima,zaverana,atentatima,stranim sluzbama,ambasadama…kao kod Sojica.Ovaj hadni priglupi i neobrazovani narod sve to lako proguta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.