Predsednik Srbije čestitao Bajdenu na izboru za predsednika SAD

Ostavite komentar


      1. Odseli se negde u Rusiju, Kinu ili Severnu Koreju pa tamo molim te brani interese Srbije.

    1. NIje situacija za šalu. Predsednik je radi interesa Srbije pružio podršku Trampu.

    2. Da li je normalno da cestitate pobedu nekome ko nije proglasen zvanicno za predsednika,sta cemo ako se ustanovi da su npr krali glasove ,sta ce onda g Vucic, da se izvinjava i Bajdenu i Trampu

      1. Tako je! Ovi neuki srpski visoki zvanićnici neznaju osnovne stvari, a pitanje je kakvi su im spoljnopolitički savetnici. Ponizno istrčavaju pred rudu umesto da predsednik R. Srbije upuri čestitku tek nakon inauguracije, što je pravilo. Šta će biti ako se situacija ipak promeni u korist Trampa? Bruka!

  1. Hoćemo li sad one „Trampe, Srbine!“ bilborde prelepljivati sa „Baki, Srbine!“

    1. Cemu likovanje?? Nama je svejedno ko je predsednik SAD..Mi jedino sto zelimo je jacanje odnosa

  2. Sve cestitke Bajdenu na pobedi,nadamo se da ce Srbija nastaviti istim putem,dobrom i uspesnom saradnjom sa Amerikom bez obzira na promenu predsednika!

    1. Neće to tako..Najbolje da i mi promenimo predsednika,mislim zbog saradnje naravno.

    1. Mi nemamo Vodju, a brojanje glasova još uvek nije završeno, pa ćemo tek videti šta će deep state, odlučiti i kako će sve ispasti.

    1. Sa pojavom Trampa približili smo se Americi a udaljili se od Rusije i Kine. Sada opet i to nepovratno idemo u zagrljak Kini i Rusiji. Za rusofile dobra prlika, za proamerikance loša vest.

      1. Amerika nihe napravila ni jedan prijateljski gest prema Srbiji i srpskom narodu od kraja WWI.Ni Trampova administracija nije u tome izuzetak a Bajden je dio politickog miljea koji je otvoreno neprijateljski nastrojen prema Srbiji.

    1. Tako je.Tramp je mozda bio bolja opcija,ali bez obzira na to,mi zelimo dobre odnose sa SAD

  3. Svi bismo voleli da je pobedio Tramp, šta je tu je. Treba dostojanstveno i diplomatski čestitati…neka nam je svima sa srećom.

  4. Mi saradnju sa tako velikom silom kao što je SAD moramo da nastavimo bez obzira ko je njen predsednik.

  5. Realno za nas je Tramp bio bolja opcija, ali to ne znači da nećemo imati saradnju i sa novim Američkim predsednikom, Dzo Bajdenom.

  6. ČESTITKA NEGO ŠTA! ΛV čestitao pobedu Bajdenu pobedu na predsedničkim izborima i to pre zvaničnog proglašenja za predsednika, a žali što nije pobedio Tramp i nije posetio našu zemlju kao predsednik. ΛV mnogo hvali Bajdena i sada ulaže velike nade u njemu, a zaboravio da je on bio učesnik u zločinačkom bombardovanju njega i njegove zemlje. On se dva puta prešao kod izbora predsednika u SAD, 2016. tipovao je Klintonovu i učestvovao u njenoj kampanji sa tri i po miliona dolara budžetskih para, a i sada omanuo u kampanji. Što se tiče čestitki Bajdenu predohitrila ga ministarka Zorana, prva iz Srbije mu čestitala, dotle nije mogla da spava.

  7. Mudra i obavezujuća čestitka, nije ni čudo što smo toliko uspešni na spoljno-političkom planu.

  8. Ljudi, jel ovi bašibozluk botovi nemaju svoje toaletoide i šefove lažovizije? Više ni Danas nije normalna novina. Imam predlog; šef da tipuje rezultate utakmica javno, a narod neka tipuje suprotno i eto dobitka. Novoradikalsko zlatno doba ne samo za njihovu decu, nego za sve!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.