Predsednik Srbije obećao povećanje socijalne pomoći za Srbe i Rome s Kosova i Metohije

Ostavite komentar


  1. Gle iznenada porast socijalne pomoci. Nismo ni znali da 5607 ljudo na Kosovu i Metohiji primaju socijalnu pomoc. Cim pominje Srbe i Rome, to znaci uglavnom Romi.

  2. socijala je bacena u narod a oni lepo zive mislim narod prve klase a ovaj bez klase pusi sve fore

  3. Hoće li da im nadhnadi izgubljene godine bude i neimaštine , proživljenog straha sa konačnim povećanjem … pa i 20 000hiljada. Neko od poslanika potroši za jedan dan taj iznos , a neko je preživljavao sa 11 000hiljada . Tužno Kosovo !!!

  4. A zar Albanci nisu „gradjani Srbije“? Ako je Kosovo Srbija,onda su Albanci njegovi gradjani.

  5. To je ok al treba povecati socijalnu pomoc I korisnicima u srbiji. Onima koi nemogu da rade. Mislim na starije osobe.

  6. Ovo jeste u redu, treba misliti na ugrožene. Nije u redu da se sa 20 godina staža dobije penzija 11.862,00dinara.

  7. Znaci mi na jug nepostojimo za ovu drzavu jedino kada treba da glasamo? Da li postoji negde u svetu da prima socijalnu pomoc za 2 clana pritom samohran roditelj i postanar da zivi isplati obaveze prema gazdi plati racune a primis 10.000.Bravo moja drzavo!

  8. Šta je sa jadnim ljudima u Srbiji? Uvećanja socijalna pomoć 9240 din.. 10 godina!!!!! Ne povećava se. Šalju taksije za te ljude samo kad im trebaju da glasaju za njih!!!!! Bruka i sramota!!!!!!!

  9. Poštovani da li se to povećanje socijalna davanja odnosi samo sa Kosovo i Metohije ili za sve korisnike i u Srbiji te pomoći?
    Hvala na razumevanju.

  10. Zdravo može pitanje mene troje dece i nas dvoje čovek i žena nas 5 člana.mozemo da živimo sa 20.000 dinara za mesec dana da živimo nas petsto troje dece žena čovek živimo toliko paramo sve je skupo treba dečaka papsi de mleko svašta može to se povećanje primanje hvala napred.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.