Predsednik Srbije prijateljski sa Zelenskim i Makronom

Ostavite komentar


  1. Nisam pročitala članak, samo naslov i fotografiju sa drugarima.
    Prodajem I Danola i Vukana za OSTANAK NA VLASTI.
    Ukalja prezime Vucic, da jedino mogu na dedovinu u Cipulice.
    Sto rece moja drugarica , “ Izem ti voz koji ih doveze u Srbiju.“

  2. Vucic sa svim drzavnicima ima dobre odnose, sto je pokazala i podrska tih istih drzavnika kada je doslo do eskalacije sukoba na Severu KiM-a.

  3. Lepo sam ti pomogao da se ne blamiras oko Kosova, aj’ sad ti lepo da uvedes sankcije Rusiji.

  4. Bole bi mu bilo da je otisao da razvovara sa Kurtijem da se srpski narod nemuci i ispasta njegove pogresne poteze prema Kosovu

  5. Prijateljski sa Zelenskim. Koji folirant, on sam, njegovi ministri i politicki pajtasi se redovno sastaju i podrzavaju ruse.

  6. Hoće li meni neko da objasni čiji je čovek ovaj Vučić?
    Jedni kažu ruski, drugi američki. Aljbin kaže da je to mali Putin, a on se danas rukuje i slika (možda i ljubi) sa Zelenskim. Gde je Brat Si? Ajde novinari, pomagajte, ubi me znatiželja!!

  7. Lepo je kad jedan drugog podržavaju, zar i mi normalni muškarci nebi mogli tako!??!

  8. Dobri smo i sa Erdoganom, Bin Zajedom, Solcom, Slovencima, Austrijancima, Crnogorcima, Makedoncima
    (i svima koji su priznali Kosovo kao nezavisnu i suverenu drzavu)

  9. Хоћу само да кажем да ми је заиста, заиста мука од муљања овог човека. Једини начин да га се решимо јесу протести, шетње,шетње…

  10. @ Ceca- Kad ti komsija uzme pola stana i usput sve porusi i pobije nekoliko clanova porodice sedi sa njim i dogovori se o ustupcima koje ces da mu napravis,izljubi ga i pocasti kako vec valja.

  11. @Motte šta ti predlažeš kao rešenje sukoba pošto vidim da smatraš da je sukob nastao 2022god kratkovidost i dalekovidost kod naših ljudi je izuzetno izaražena da ne kažem da su slepi pored očiju i gluvi pored ušiju. Ne sudite o nečemu ako o tome učite iz dnevne štampe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.