Predsednik Srbije tražio izuzeće Tanje Fajon?

EP odbio Vučićev zahtev o tome ko mogu biti posrednici u razgovorima srpske vlasti i opozicije, tvrdi se u političkim krugovima

Ostavite komentar


  1. Tanja Fajon se i nije nesto pokazala u prethodnim krugovima razgovora, i ja licno smatram da je potrebno da dodje neko drugi na njeno mesto.

    1. Bravo za neproverene informacije iz nasih izvora! To je pravo novinarstvo kada se od nicega napravi nesto sto je aigurnonistina makar po nasim izvorima!

    2. Haha da se i ja jednom složim sa AV! Ovu nakazu treba sklanjati odakle god! Uf, našta liči!? a to mnogo govori i o emocijama i o karakteru a i o mislima te osobe!

    1. Zemunac, šta se primaš kao baba na povišicu penzije? Pa vidiš šta kažu, „nismo uspeli da proverimo ovu tvrdnju“, znači, „lažemo“, a za dva dana ćemo lagati o nečem drugom i ova laž će biti zaboravljena. Pa, Vučiću odgovara ova Tanja Ajfon, jer, čim se ona pojavi, takozvana, samozvana opozicija, tone sve dublje u … blato.

    1. Vi ste jos manje dete kada mislite da je sve sto pise istina. Pise i na tarabi lasta, ali ne leti.

  2. Грађани Србије и сви у опозицији треба да траже изузеће свих ЕУ бескорисних, немоћних и небитних бирократа.
    Наша држава, наша ствар!
    Стоп ЕУ колонизатору и његовим слугама!

    1. Slažem se.Stop njihovim pred pristupnim fondovima,proterivanje svih Srba iz EU,blokirati sve granice Srbije sa EU.Zar je moguće da ovakvih bolesnika još ima ?Ja svaki ološ u moju državu EU ne primam.

  3. Ako bi mogao Orban da vodi razgovore, bilo bi idealno. On bi predsedniku sns-ovaca najviše odgovarao.

    1. Orban? Pa, bar štiti svoju državu, i ne izvinjava se kao Tadić, i kad niko to ne traži, ali, za svaki slučaj, da bude siguran.

      1. A kome se je klenu Tadic izvinjavao, a da to isto nije ponovio Vucic jos poniznije? Opasno si se Ljubo kandidovao za najglupljeg Srbina i na tvoju srecu mislim da ces odneti ubedljivu pobedu. To je velikiiki uspeh jer u ovoj zemlji to sto ti postizes nije ni malo lako uciniti, konkurencija je kao nigde na svetu, ali ti dokazujes da ti nema ravnog.

  4. Gle, gle i tu bi da se sve pita. Znamo mi da bi mu u pregovara kom timu odgovarao Atlagic, Orlic, Martinovic, Risticevic, mlada i Pajkic, Marija Obradovic, Comicka i slicni ali ne ide. Kad bi mu se jos losrecio Krstic, Zeljko Mitrovica i veseli Vucicevic izasao bi on na megdan i Putinu a da mu Dodik skuplja glasove u Republici Srpskoj a verne vladike po episkopija a. Ma dosta vise

    1. Čemu žurba? Sačekajmo još koji dan, saznamo šta je istina. Ako nije istina, neka se stidi Danas, ako je istina, pošto se dotični nikad ničega ne stidi, a najjači e ikad pustimo fa eka traži da mu pošalju Vulina!

    1. Za sve su drugi krivi, Srbija je uvijek u pravu, a ako nije onda drugi imaju nesto protiv nje.

  5. Ako je stvarno to tražio, to samo pokazuje koliko ne razume stvari i koliko je sam jedan takav zahtev idiotski.
    Ako prihvataš da neko posreduje, onda ga prihvataš bezuslovno jer ako postavljaš svoje uslove, to znači da u stvari uopšte nemaš iskrenu želju da posredovanje uspe! Zašto se onda uopšte smarati posredovanjem i posrednicima?
    Jer ako kažeš „ne može Tanja Fajon“, što samo ona? Što ne postaviš kompletnu ekipu sebi po meri? A da, onda posredovanje prestaje da ima bilo kakvu svrhu…

  6. Svi normalni znaju za sve koji menjaju svoj entitet da ćud ne menjaju, za sve one koje je cija i sve strane agencije nastavile zaradi priznanja nepriznatog Kosova, moraju svi da znaju daje ta agenda propala nekase omrenu sebi bolje bi bilo jer samo mogu da dovedu do samo uništenja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.