Predsednik Srbije: Zašto Božo Prelević nije tukao mog brata Andreja Vučića u sudnici?

Ostavite komentar


  1. Advokat Božo Prelević je Jeremićem čovek i verujemo da je vređao Vučićevog brata prvi.

  2. Mangupi u masti, prvo osvoje vlast, pogube drzavne institucije pa glume opasne, opake likove… nema ih ni u maphet showu, tacno kao takvi i nose lica, fizionomije koja zasluzuju…

  3. Bravo za Mitu! Zato sto on VERUJE. A vera i znanje su na suprotnom kraju sveta. Posto gdin Prelevic nije bio sam u sudnici, mi „nevernici“ znamo da je Andrej Vucic, poput svog mladjeg brata, nasilnik, i da se u sudnici tako i ponasao.

  4. Advokat Božo Prelević je Jeremićem čovek i verujemo da je vređao Vučićevog brata prvi.

    OK, Bote.

  5. Neću da se bavim Vučićima. Gledamo ih 11 godina. Razorili su Srbiju i oteli od naroda Srbiju.
    Idemo na izbore da ih oduvamo.

  6. Kome se ne svidja objektivan rad United Medie neka zaobidje njihove portale. Vuckov brat je razuzdan do krajnosti. Bozo, podnesi krivicnu prijavu protiv te persone, zbog gomile UVREDA. Ziveo niski odred zandarmerije.

  7. Tukli su ga zandarmi, tako da je dobio po dupetu i ledjima jer je bio bahat. Bando povarena, koliko ste samo bahati i osioni!

  8. Za sve vas, Prelević je gospodin. Biografije i dela govore više od svega. Nije on huligan u pokušaju kao neki.

  9. Da u ovoj Srbiji postoji istinski i nezavidni sud, nevaspitani Andrej bi dobio bar godinu dana zatvora zbog nepoštovanja suda

  10. Zašto Boža nije tukao Andriju u sudnici…paa, recimo da to nije bi mesto ni vreme. Osim toga nije pošteno, Boža je jači…a Andrija bez bate, sa kojim najviše voli zajednički da bije protivnike…e tada je najjači.

  11. Ako braca ne zavrse na robiji posle smene vlasti mi kao narod ne treba da postojimo. AV je ispod svakog nivoa ljudskosti, iskompleksiran, nesiguran u sebe i svoju muskost, mangup u pokusaju koji je sikaniran u mladjim danima bez ikakvog pravog i iskrenog prijatelja tokom celog zivota!!! To nije razlog za sazaljenje jer on ga nema ni prema kome, on ne poseduje empatiju, vlast je njegova VERA is sve cemu je tezio jos u mladosti. Zamislite mladog coveka koji za prijatelja u svojih 20-ak godina za prijatelja misli da ima Seselja??? Koliko je to bolesno?Inace najbolji student koji je studirao fakultet od 4 god. 6 godina, covek kada zine slaze?

  12. Zašto naš predsednik nikad nema sagovornika. Čak je i Milo Đukanović imao tv duel.

  13. Bato bato proćiće i ova sila.Doće narod sebi junačine.Hapsiš decu za par grama marihuane a čuvaš koluviju sa tonu ipo.

  14. Kakav divan kreativni uradak heroja Feketića i lika kom je ukradena lična karta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.