Predsednik Vučić sa ambasadorima zemalja Kvinte i šefom delegacije EU

Ostavite komentar


  1. Vazno je da sve druge optuzuje za “kolaboraciju” sa stranim ambasadama, a on im verovatno “drzi slovo”….
    Ahahaha…

  2. Mnogo puta jе ponavljao da zajеdno možеmo biti samo jači, ako uspostavimo čvrstе vеzе izmеđu Srbije i međunarodne zajednice.

  3. Pokorni sluga ide na preslusavanje i po nove naredbe kolonijalnih gospodara. Jedna od glavnih naredbi je rudnik litijuma po svaku cenu i zrtve naroda srbije! jasno je da iza projekta rudnika litijuma stoje zapadne korporacije i da nece odustati od njega.

  4. Sluga na saslusanju kod kolonijalnih gazda Srbije i da cuje nova naredjenja. jedno od glavnih je otvaranje rudnika litijuma bez obzira na volju naroda Srbije i po bilo koju cenu i bilo koji broj pomrlih. jasno je da rudnik forsiraju upravo „zapadni [prijatelji“ i to po svaku cenu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.