Predsednik Vučić sa suprugom Tamarom stigao u Kinu (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Nekvalitetna roba ce sa ovim ubitacnim sporazumima da stigne na police prodavnica i tako jako nekvalitetno opremljenim proizvodima.

  2. Silvia Sara Elizabeth von Jasovic Saxen von Coburg, Postovana, nemate vi pojma o Kini jer istu gledate kroz kineske pijace u Srbiji, one nabavljuju robu 2 i 3 kategorije a 1 i ekstra klasa ako se dogovorite mislim pre svega na domace kupce. Nemate pojma gde su u odnosu na nas i po znanju i po tehnologiji. Blado vama sto u neznanju zivite kao i svi botovi. Ziveli

  3. Sada nam je i Tamara na grbači.
    Nijedan predsednik nije arčio narodne pare kao Vučić.

  4. S.Milošević je u svoje vreme uvezao veliki broj Kineza u Srbiju,koji na naše tržište plasiraju sve i svašta i to većinu robe sumnjivog kvaliteta,ali začudo ta roba uopšte nije jeftinija od proizvoda koje Kina plasira u zemljama EU-je, iako je tamo ta ista roba znatno boljeg kvaliteta..to samo pokazuje koliko smo cenjeni u Kini..Vučić samo nastavlja Miloševićevu politiku.

  5. Pa nije on otisao u kutoaznu posetu Kini vec na neki samit koliko je poznato, stace ona tamo? Joj zemljo Srbijo

  6. Ako. Neka i ona vidi svet. Da šopinguje u Kinu. I obiđe zid, zatvoreni grad itd. Biće je.

  7. Eto nama sporazuma za kupovinu jeftinih kineskih lekova,koji ne zadovoljavaju evropske kriterijume,ali su za drzavu jeftini,a po neko ce se dobro ugraditi. Pa glasaci,navalite,glasajte za kineske lekove.

  8. Nisu Kinezi krivi što smo mi u bezparici pa kupujemo najjeftinije uz sve zamerke na kvalitet.Što se tiče cena to treba pitati naše trgovce i uvoznike kako su se pogađali i ko se tu sve ugrađuje.

  9. E pa nama se ne može ugoditi.Ako ne ide Tamara sa njim zašto ne ide. Sada kada je otišla šta će ona tamo.Ne znate vi šta hoćete. Za vas je vaz o samo kritikovao.Sramota bre..

  10. Pa vi ste neverovatni!On Tamaru treba da vodi stalno sa sobom i da se ponosi sa takvom ženom!Erdogan je svoju dovodio kod nas, nije vam smetala!Trebao je ranije to da radi,pravi državnici su to ranije radili!

  11. NIJE PROPUSTIO DA NAS BRUKA I OGOVARA OPOZICIJU.
    KAKO LI NA TO GLEDAJU KINEZI, NEKI OVO CUJU. SRAMOTNO I NEVASPITANO.
    HVALA BOGU DA POVEDE ZENU, MOZDA CE MU TO POMOCI DA OPSTANE POSLE IZBORA

  12. bio je i rts, tanjug i HEPI???,SAMO JE FALIO TV DEZINFORMER.
    INACE, ZENA MU RADI U MIN SPOLJNIH POSLOVA PA MOZDA JE SLUCAJNO NA SLUZBENOM PUTU

  13. Плаше ме овакви кинески дочеци,све то асоцира на доживотног председника Тита.И њега су тако дочекивали.

  14. Menjamo u Juane i trgujemo,svaka transakcija je čist gubitak.Kina ne uvozi ništa i tu dozvolu ne može da dobije niko.Transport se ne isplati na 8.000 km
    4 tone goriva u jednom pravcu ,drumarine,parking,tuneli……troškovi veći od cene tereta,predizborna kampanja …..

  15. Morate malo povesti racuna o navodima, min Jovanovic je odgovoran i za INFORMISANJE !!!

  16. Pink i mitrović đubre naše lepe srbije…spadaju se sa ovim napacenim narodom…leteće tanjire će mitrović osmisliti i tv..sve u rangu rijalitija …užas!!!

  17. Kineske firme najveci izvoznici u Srbiji. Kao Srbija izvozi?! Sta ima, sem otpada, Srbija od toga?!?!?

  18. On da predstavi srpski parizer, ona srpski „glamur“ a Srbija je galant golja!

  19. Pa što vodi Tamaru Kinu kad ona njega nije vodila u Ukrainu stvarno nema smisla. I sad se slikaju a u Ukrajini se nije slikala, bezveze.

  20. Još jedno turističko putovanje bračnog para o našem trošku. Sa katastrofalnim posledicama. Koju prljavu tehnoligiju ćemo dobiti, šta će još nemilice prodati Kinezima za kikiriki, koliko će nas još zadužiti! Besmisleno putovanje besprizornih likova! Ništa dobro za državu Srbiju!

  21. Man’ te se sad ko plaća karte. Pa sve su žene putovale po belom svetu s muževima. Nego, jel smo mi to sad ostali obezglavljeni? Sve sam krem de la krem otišao. Kuku nama kako ćemo bez njih!

  22. Uključio se uživo u TV Pink …. Jednaki su on i taj tzv. TV ….. jezivi kič u svakom pogledu , svaki na svoj način !

  23. Zasto kljucni covek Toma Nikolic nadlezan za saradnju sa Kinom i Rusijom nije sada u Kini. Zasto primaju plate paraziti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.