Predstavljena koalicija Ujedinjena demokratska Srbija

Ostavite komentar


  1. Ako je Gordana Čomić na toj listi ona automatski prestaje da bude „iz Demokratske stranke“ tako da nije ispravno da je tako potpisujete.

  2. Kako je onomad Sinisa Kovacevic rek’o Cedomiru Jovanovicu u „Utisku Nedelje“:“i se ne borite za pobedu vi se borite za CENZUS“ !! A cenzus znaci „drzavna sisa“ !!

  3. Samo smo vas čekali. Gde se baš sad setište da se udružite i izađete na izbore? Meni se učinilo da se setio vrhovni komandant. BOJKOT!

  4. Kakva ekipa!? Pa ovo je totalno ludilo. Da li oni misle da smo svi ludi i da ne znamo da su Vučićevi?! Pa ovi paraziti iz LSV-a sa njima su u vlasti u NS-u, Macura i co su razbili Dosta je bilo koji su stvarno opozicija, Konstantinović i co Bebina komabinacija, ovog iz Građanskog foruma ne bih ni komentarisao. BOJKOT!

    1. Na to treba dodati Vučićev koeficijent 4,01% i ući će u skupštinu. Vučić će dobiti kontrolisanu opoziciju, Evropi će prodati srpsku demokratiju, a parazitski ligaški lideri zajedno sa Čomićkom i ostalima će ostati na budžetskoj transfuziji.

  5. Poslo ovih ovakvih komentara ko kome preti ko koga ucenjuje je se vi takmicite sa Bojkotovašima u rečniku mržnje i taj gradjanski forum nemate moj glas beli listic će biti svi ste isti foteljaši zlo Srbije zlo naroda od goreg birati još gore nećemo

    1. Zasto beli listic,treba ostati kuci da tvoj glas ne pripadne pobedniku kome je grcevito potreban svaki i bilo kakav glas.Uostalom vec se znaju rezultati.

  6. Ružnije ime niste mogli naći .Mene svojevremeno koštalo velike „Milke“ da mi na registarske tablice ne uvale vaša prva dva slova.Verovatno je i program ko naziv ,.Može biti i da je skraćenica od udata sretno, a onda znamo ko je mladoženja, u tom slučaju sretna vam prva bračna noć.

  7. U filmu Variola vera Serbedzija lepo kaze sta je zenska stvar a sta KARAKTERALNA OSOBINA. PRIJATNA VAM NOC KARAKTERALNI OPOZICIONARI.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.