Predstavnici 1 od 5 miliona: Kažnjeni smo zbog oglašavanja bez dozvole (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Zašto su uopšte stali komunalnoj policiji. Ako se ne varam samo saobracajna policija ima pravo da zaustavi vozilo.

  2. Obučeš ga u uniformu i On se odrekne i onih 20 grama mozga koje poseduje.

  3. Pa ne može da nekom padne na pamet da uzme neki automobili i preko razglasa uznemirava građane.

    1. Ali zato Vucic na bilbordu moze da te pozdravi na svakih par kilometara. Samo mi nije jasno kojim parama se placa to dugogodisnje iznajmljivanje istih?

  4. Zakon mora da bude isti za sve. Ili neka prijave performans, šetnju ili da će biti javno oglašavanje. Neka se nauče nekom redu, kako misle da vode državu ako ne znaju ni skup da organizuju.

    1. U ovoj kvazi državi, mafijaško sektaškoj prćiji braće Vučić, nema zakona. Troši AV Kapone naše pare na svojoj promociji i na botove. Koji zakon kad Babić gazi koga hoće, kao i sin Željka Mitrovića?! Kad Prvorođeni svakodnevno gazi i Ustav i Zakon. Da li se ovako otvara poglavlje 23?!

  5. Komunalne policije nigde nema kad prijaviš smeće, tonu smeća, u ovom gradu, kad prijavljuješ decenijske „performanse“ iz roskog naselja u Orlovskom sokačetu od kojeg misliš da živiš u Teheranu. Njih samo selektivno ima.

  6. A ovi sto se dernjaju po ceo dan po kraju da otkupljuju ves masine,ciste podrume itd,itd?A da oni ce glasati za AV uz novcanu nadoknadu,njih ne diramo.

  7. Da li ovi što demonstriraju žele povratak 80-tih. Evo vam jednog primera iz 1988. Na sastanku u jednom od MSUP-ova tadašnji pomoćnik pokrajinskog sekretara jasno i glasno izdaje naređenje da se zabranjuje čitanje Politike, Ekspres politike, Novosti i Borbe jedino je dozvoljen Dnevnik.. Posle toga ustaje jedan milicioner i pita ga da li to znači da ne smemo čitati ni Politikin zabavnik. Istog sekunda je bio suspendovan a na posao se vratio tek posle nekoliko meseci kada su autonomaši pali.

  8. Koja je to logika, ako ne prestanu sa emitiranjem zvuka smatrace se da ometaju službeno lice u vršenju službene dužnosti?

  9. Još jedan auto gol komunalaca.Koliko ima po gradu ne zakonitog oglašavanja a ovi našli najnoviju firmu .Ako su ih hteli da kazne trebalo je zbog buke koja postaje stvarno nepodnošljiva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.