Predstavnici pokreta „Mi – Snaga naroda“ otputovali u Moskvu na forum zemalja BRIKS-a

Ostavite komentar


  1. Izgleda da je jedino ispravno glasati za Nestora, sve što je rekao, ispoštovao. Nije sarađivao sa Vučićem + podržava BRIKS. Jedino ako se ne proda kada naraste malo kasnije ako je komponenta izgradjena od strane tajanstvenih iz centra Banjice 🙂

  2. Hvala.bogu Ima I pametni politicara I posted I poput nestorovica Koji nisu koruptirani ili u saci zapada

  3. Poslao ih drug Vulin da se malo provedu po Moskvi. Služba uvek nagrađuje svoje odane ljude.

  4. Vlast je ove izbore jedva dobila sledece neces garant a onda ce odogovarati za izdaja I korupcinu

  5. Preporučujem da ramo i ostanu. A vas ljubitelje BRIKSA da pitam: Ako je BRKS tako sjajan, što ne krenuše svi sa Zapada na rad u te zemlje, a? BRIKS će se raspasti brže nego što mislite, samo čekajte da proradi sujeta koja se već komeša među njima, naročito između Kine i Rusije, tj. u borbi ko će da bude glavni baja u društvu. I ranije su se oni približavali pa su ulazili u sukob. Nekad zbog tumačenja komunizma, sad zbog para i primata.

  6. Пре неки дан је у Србији био шеф ЦИА, иначе осведочени пријатељ, а ови иду код наших непријатеља.

  7. Samo pošteno pa šta bude , snaga je u poštenju . Pozdravite Putina borca za ISTINU.

  8. Mene je hteo da ubije lekom za koji nije strucan i onda nije potkupljiv. Bas ga briga za dudji zivot da li to pomaze ili ne.

  9. Nestor i ekipa super.Rade u korist drzave ne talasaju i podrzavaju Rusiju i Kinu Nasi 100 posto A za litijum nek odluce strucnjaci i nadlezni On zna da leci

  10. Mi-Srbi,eto to smo mi!!! Samo da smo partizan ili četnik,Zvezdaš ili Partizanovac…zašto moramo da se opredeljujemo između dva naroda i to još pravoslavna? Voleo bih da uđem u mozak tih ljudi,samo se bojim da je jako mračno. Umesto da pričamo o miru mi dolivamo ulje na vatru. Ukinuti emisije poput „Aktuelnosti“ i slične. Ovaj doktor umesto na zalasku karijere da šeta unuke on ide kuda??? Prst na čelo dok nije kasno!!!

  11. Sve ih privesti na aerodromu i ispititati zbog izdaje zemlje.

    A zbog gluposti i teorija zavere koje šire da bi pretvorili Srbiju u (belo)rusku guberniju i trovanja naroda osuditi na doživotnu zabranu bavljenja politikom i svim javnim poslovima.

  12. Čovek je imao priliku da uđe u istoriju.
    Na žalost ostaće upamćen kao još jedan projekat režima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.