Pregovori o Kosovu u eri Bajdena

Ostavite komentar


  1. Mislim da SAD gube vreme sa dialogom. Nek se opredele za zveckanje oružja. To im najbolje ide od ruke.

    1. I to je jedna od opcija neka versta OLUJE na severu Kosova ako ne prifatite i ovaj sporazum koji sledi , jer kada niste prifatili plan Z4 sledio je OLUJA kada niste prifatili Rambuje sledioje Bombardovanje niste prihvatili Ahtisarijev Plan sledioje proglasenje Nezavisnosti Kosova … pamet u glavi naucite od sopstveni grsaka jer pametni uce i od tudjih gresaka a glupi ni od sopstvenih gresaka … !!!

  2. O kakvom medjusobnom priznanju se ovde prica???? Ne treba Kosovo da priznaje Srbiju … Srbija i Kosovo su jos uvek jedna drzava dok god Srbija to ne promeni.

  3. To je taj pocetni entuzijazam, kao sada ce resiti u svoju korist sve ono sto u zadnjih tridesetak godina nisu i to dok su bili mnogo jaci i uticajniji nego sada. Samo sto nije, i unitarna BiH i priznata „drzava kosova“, ma sve… Mnogo su se ponadali ti zaostali Klintonovci i njihovi pacijenti po Balkanu, od albanskih i bosnjackih sovinista do raznoraznih nvoida. Ali dzaba.

  4. Pisno koje je Biden poslao Vucicu na dan drzavnisti Srbije trebate ibavezno usporediti sa pismom koju je isti Biden poslao
    v.d. Kosoca Vjose Osmani na dan derzavnosti Kosoca

    1. Sadrzaj pisma koje je poslao Bajden se ne razlikuje od onoga sta Amerikanci trube vec decenijama, Srbija nije priznala tu albansku naci paradzravu ni ranije nece ni ubuduce. Nije kada su na vlasti bili Klinton, Bus i Obama i kada su SAD bile mnogo jace nego sada i kada je sargarepa u vidu clanstva u EU jos i bila zanimljiva a narocito nece sada za vreme oslabljenih SAD i za vreme Bajdena za koga ce biti uspeh ako dozivi kraj prvog mandata.

  5. MUR, NIJE U VASINGTONU, PARIZU, BERLINU, NEGO U UJEDINJENIM NACIJAMA.
    A EVROPA I AMERIKA NEKA PRVO RESE GORDIJEV CVOR U SVOJOJ KUCI – KIPAR.

  6. Бре људи,
    Баталите ,преговоре власти , Албанаца и Џозеф Бајдена који немају кредибилитет , немају културни , духовни ,државотворни тестамент , ни меродавни преговору поводом Цар Душана царевине, Светосавља и Стеван Немање племена, него искључиво Српска православна Црква у Србији.
    За крст часни и слободу златну!

  7. Ti pregovori u eri Bajdena ce biti isti kao i u eri Klintona, Busa, Obame, Trampa… Nista od priznavanja te albanske tvorevine na Kosovu a samim tim ni unitarne BiH i sta je sve vec na agendi gore nabrojanih.

  8. Najbolja vam ponuda!? A, šta ono nudite? Ništa, pa da to sam i mislio!? I još da platimo!? Važi, samo kaži!

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.