Prekinuta sednica zbog svađe

Ostavite komentar


  1. Predsednica je dala time-out da se razmisli. Mozda ce ona par dana razmisljati kako narod nece dozvoliti da zastari njen slucaj autobuska stanica Novi Sad, Marijan Risticevic o zloupotrebi robe iz robnih rezervi, Igor Becic o falsifikovanju diplome… Drugari, mislite o tome… Doci ce i taj dan kada ce Zakon doci po svoje…

  2. Predsednica skupštine vodi opasnu igru zavade u skupštini. Očito je pristrasna za sve što čine njeni puleni iz stranke SNS, prestoji da se sistem raspadne te da se ide na nove ozbore.Narodu je jasno šta čini i šta smera Maja Gojković, biće tu novih pištaljki i šerpi za kutlačama.

  3. Ko ne poznaje "minuli rad" ove "turbo-radikalke",nije odavde !! Aman ljudi,pa prisetite se samo "rejtinga" vladajucih stranaka unazad 20 godina ! Ovo "nase" biracko telo,se preliva iz stranke u stranku.Sa jednim ciljem, PREZIVETI !!

  4. Izgleda da je Dosta je bilo pronasao formulu za izvrgavanje ruglu i otpor uopste prema urusavanju digniteta parlamenta od strane milicije naprednih radikala! Nisam birac Dosta je bilo, ali svaka im cast! Nece naprednim radikalima uopste biti lako u ovom sazivu Narodne Skupstine! Naisli su na tvrdo! Nece vise tako lako moci da gaze sve neistomisljenike!

  5. Mislio sam da poslije onog Šećerovskog, da li se tako zvao, pokoj mu duši. Mislio sam da Srbija nemože niže padati. Kad evo Rističevića, pa gdje je dno voljena Srbijo. Ne bi me sada začudilo, kada bi se u skupštini pojavio Zmaj od Šipova i Soraja. Čak i kad bi bili presjednici skupštine. Narode nije to do njih, to je do nas oni su naša slika i mi smo ih izabrali i oni koji su glasali za njih i oni koji nisu izašli na izbore da glasaju…

  6. Bojim se da DJB koristi iste primitivne metode parlamentarne "borbe" kao i SNS. Dobacivanje, smejanje, aplaudiranje… Neprimereno. A ako SNSovci ne dozvoljavaju poslanicima da izadju iz sale, neka zovu obezbedjenje. Cini se da bi najbolje bilo da kompletna opozicija POTPUNO napusti Skupstinu, jer ovo vise ni na sta ne lici.

  7. Moželi Iko NORMALAN I ko NESPADA U,,NEKE TAMO IDIOTE,, DA SE PRISETI ,,Minulih radova,,pre Svega Maje od Novoga Sada,i svih njihovih exradikalskih,,Amaneta,,zaboravljenih,,, još od ,,slavnih pred90Tih,,pojava,, pa i za sve vreme svih godina,,sreće,, sa njima , Jul,om i ,,večitih,,SPS dok su bili pa,,srećom,i opet su ALFA I OMEGA SADAŠNJICE SRBIJE pa da ,, poveruje kako Srbija nema dovoiljno onih koji su bolji,pošteniji i pre svega školovaniji i kulturniji, kao ljudi,i kao,,ona pogolema Dijapora što je,,srećom,,nauvek,našla ,,bolju budućnost , za sebe i potomstvo DALEKO OD OVAKVIH,BRiŽNiKA,, I ,,čuvene i u svetu zapamćene mantre. i endemske pojave na Balkanu a I,,šire,, A ZA DOMAĆE nepopljuvane od ,,nekih tamo idiote,, KOJI SE nesmeju po Befelu ni usiditi da se Igde I POJAVE NA BILO KOJOJ,,SLOBODNOJ,,MEDISKOJ KUĆI ,ili netabloidu ,tipa,,omiljenog,,liderovog,, Talambasiste,,,lista,,i,novinara,, u pokušaju,ZNA SE ČIJI ĆE,,Prst , Da Se Uperi Na,,Nepodobne ,,I,,,Uznemiujuće,,Faktore,,,Stubova,,SADAŠNJE,,Srećne i ,,Zaposlene,,,Srbije,,.Čak i Kada se Postavljaju Pitanja Za Koje Su Plaćeni da Odgovore. Za sada je ,,slučajno,, izostala Brendirana,,osobina,,polivanje vodom, čupanje kablova i iznošenje iz sale ali je KORAX Jednim Potezom Kao Uvek ovekovečio, Reciklirane ,,Spasioce,,,.i Glavnog,,majstora ,,za,,Reciklaže,,..Ili će IM Maja Otići, Na,,Savetovanje,KOD TAZE angažovanog ,,savetnika ,,Lidera,,,, za,,specijalne projekte ,,po,,svoje mišljenje,,..O Situvaciji U Parlamentu Srbije kojim,,srećom,,,upravlja i to po novoj,,formuli,, uz,,zvonce,,.Izgleda da ,,samo,, onh preko,,Celih, 1,7 miliona glasača Srbije do 7,5 miliona ,registrovanih Nema Kopče na leđima.,,prvi put u istoriji,,Jel da.!.

  8. Ajde vi svi na kolektivni neplaceni godisnji. Bice Srbiji bolje, verujte mi! Ono sto vi radite bolje da ne radite! Obesmislili ste skupstinu. Ne treba nam parlament. Em je skup a nicemu ne sluzi!

  9. Neviđeno, nećuveno, permanentno praviš haos a onda optužiš one koji su protiv toga, kao ono kad je vuk, pijući vodu iznad jagnjeta zapretio da će ga pojesti jer mu muti vodu! Koliko je ova gospođa iz "ugledne advokatske familije" AV, koja je odrasla na beloj kafi amoralna čovek jednostavno ne može da shvati! Možda zato što sam odrastao na domaćem ovčjem mleku? Namesto kafu imali smo pržen raž! Bilo je to poodavno ali se sećam da su naši seljani, tada stariji i mudriji ljudi govorili, samo ne na sud oderaće te advokati! E sada mi je konačno svanolo zašto se je moglo u "uglednim advokatskim familijama" da pije bela kafa! Izgleda da im ni tada kao ni danas savest nije bila na putu! Malo ih je DJB čačnuo i nekakve na silu nadenute maske su pale sa izvornih radikala! E pa vala dosta je bilo tih laži, pucate po, z brda s dola priheftanim šavovima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.