Prelec: Vrhunski PR u Alpbahu

Ostavite komentar


  1. Cinjenica je da granica izmedju Kosova i Srbije nije jedina iz bivse SFRJ koja se stavlja pod znak pitanja. Isto tako je cinjenica da je proslo skoro 20 godina od rata a da su granice pod pitanjem. Ja se pitam dokle? Pa posle drugog sverskog rata granice su postavljene u roku od dve godine a nama treba 20. Nece nas mentalitet krenuti u razvoj dok se to ne zavrsi.

  2. Do konačnog rešenja mora doći, sada ni jedna strana ne može da odstupi, niti bi Srbija to želela. Između Prištine i Beograda neće teći lak dogovor, ako Priština i nadalje bude čekala samo potpis o priznanju.

  3. Што морају да разговарају о ономе што ви, Британци хоћете?Ви сте дуго сређивали и мешали се у туђа посла по свету и свима сте правили хаос, расуло, крв и избеглиштва! Ви не заслужујете да вас нико ни за шта нити пита нити слуша јер свуда сејете своје семе зла! Британија је предводник у сејању зла! Нисте више никаква сила, а нећете бити! Доста вам је што сте уништили и отели земљу толиком народу и присвојили за себе! Одакле вам право да се у било шта мешате?

    1. E jesi im rek’o,sve im se uši crvene!
      A baš si njima namenio komentar na čistom srpskom?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.