Premijer Crne Gore Duško Marković sutra u poseti Kosovu

Ostavite komentar


  1. A, Centar svih Razvojnih centara Crnogoraca – u Beogradu? Nisu Albanci u odnosima prema Srbiji, Crnogorcima ni do koLJena!

    1. Duško, ajde molim te svrati u Beograd ( Vračar i Savski Venac nemoj dalje da ih tražiš nema ih pre Vrbasa) i povedi i ove odavde kući,da ne veruješ ostadoše još od oktobra 1944 i neverovatno ali ne znaju kući da se vrate.A mi ćemo zauzvrat da ti otvorimo napredno- razvojni centar za Crnogorce u C.Gori!Budi drug, molim te i pazi bubrege da ti Ramuš….Ono žuta kuća i sl.Sećaš se kad su Srbima vadili organe?
      Kako bi ti meni popio zabranu ulaska u Srbiju i preleta avionom do kraja života.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.