Premijer o blokadi srpskih institucija na severu Kosova: Čeka se neki nervozan potez Srbije

Ostavite komentar


  1. Covece da li ste vi normalni? Ne mozemo imati institucije u tudju drzavu. Kako nije ovo jasno. A ako kazemo da je kosovo nase, onda idite udjite sa vojskom. Da se ne pravimo glupi vise

  2. .. Aljbin Kurti nastavlja pritisak i teror nad Srbima i da želi da im poruči da ne mogu da ostanu i opstanu na Kosovu i Metohiji ????

    Svako normalan razume to na jedan sasvim drugi nacin !
    Ono sto Aljbin Kurti „poručuje Srbima“ jeste to da „Srbija i njene institucije ne mogu da ostanu i opstanu na Kosovu i Metohiji“ !

  3. Provocira se naš potez kako bismo ratovali sa Kforom odnosno Nato paktom. I to se čini sve agresivnije kako bismo tu grešku napravili pre američkih izbora. Jer ako Tramo dođe, to je dobra šansa da se Kurtijevo divljaštvo makar malo ohladi.

  4. Propustili ste da dodate da Aljbin Kurti “poručuje Srbima“ da “Srbija i njene institucije ne mogu da ostanu na Kosovu i Metohiji“ jer se tako dogovorio sa Vučićem. Kako? Briselski sporazum, Nemačko-francuski predlog pa Ohridski sporazum.

  5. Kakav „nervozan potez Srbije“? Nemojte da kvarite podao Vučiću, on je sve to odradio svom prijatelju Kurtiju a ti mu čivaš leđa i samo moliš Boga da niko ne talasa? Bando!

  6. Nema veze sa temom, ali neke ljude interesuje kad ce premijer vise objavit ime spijuna iz Hrvatske.

  7. Sramno ponasanje Kurtija, ne razumem samo kako EU i medjunarodna zajednica cute na blokadu nasih institucija na KiM.

  8. @anja je li se osecas dobro ili si neki bot. Pa neka i Madjarska otvori svoje opstine u Vojvodini, moze li?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.