Premijer Srbije japanskom ambasadoru poručio da je nezadovoljan glasanjem Tokija u GS UN, ali dodao da je Beograd zainteresovan za investicije

Ostavite komentar


  1. Mora da se Ambasador potresao zbog „nezadovoljstva premijera“ ili čega već.

  2. Napravio je Japan veliku grešku glasao za laž rezolucije o genocidu u Srebrenici ali Srbija želi saradnju ipak sa ovom državom.

  3. Ovo je još jedna NEDIPLOMATSKA izjava naših zvaničnika. U prevodu : mi vas ne volimo, ali volimo vašu lovu ! E , zato ljudi i beže odavde : klika na vlasti sve uništava, pa i ugled sopstvene zemlje.

  4. Podseca me na onu izreku „i rođenu bi majku prodao za pare“. Dok god vodimo ovakvu politiku tesko nama.

  5. Kako neodgovorna i bezobrazna izjava. Japan je u poslednjih 20 godina poklonio na desetine miliona evra bespovratno u raznoj opremi i stručnoj tehničkoj pomoći. Pri tom,to su radili na diskretan i prijateljski način. Ono što traže je da se isporučena oprema održava i koristi na adekvatan način. Moja 20-to godišnja iskustva rada sa Japanskim stručnjacima to potvrđuje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.