Šta je premijer Vučević poručio iz Kruševca povodom Vidovdana?

Ostavite komentar


  1. Bla, bla, bla… Pre 635 godina smo žestoko poraženi i skoro pola milenijuma nismo migli da dođemo k sebi. A i kad smo došli, prevladala je sujeta, oholost i želja vladara i kaste da se potčini što veći deo Balkana, negirajući mmoge narodnosti koje su bile slabije od mas, i zaj trend zraje do dan danas, bilo da se radi o onima sa „govornom manom“, „onima kojima su koze neveste“, „konjušari“, „papine sluge“ i još poneki. I naravno, nije slučajno izloženo oružje u Kruševce, ne, ne. Pamet nikako da dođe u glavu.

  2. Tako ti je kad je cela istorija zasnovana u bajkama neko zivi na zemlji a neko visoko pod oblacima.

  3. me ćudi…..ja mislio da se javlja iz Crkve Svetog Jovana Preteče u Samodreži, da se pričesti kao vojska Lazareva, a on………….miš !!!

  4. Posebno se slavila u nasoj junskojj porodici, gde je mamin rodjendan bio proslava. Dominanta, to je u redu. Nasa tri dosla-prosla, ipak je Vidovdan, slavlje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.